Sarcina, în 90 de secunde. Ce a observat tăticul, la finalul proiectului său

Sarcina, în 90 de secunde Foto: Captură YouTube

Atunci când a aflat că soția sa îi va dărui un bebeluș, un bărbat a hotărât să o fotografieze în fiecare zi a celor nouă luni de sarcină, iar la final a avut parte de o revelație.

Bryan Lou a realizat zilnic un instantaneu cu soția sa, dar și cu cei doi câini ai familiei, care au fost nelipsiț de lângă stăpâna lor. Multe dintre fotografii au fost obținute chiar în camera bebelușului, iar în cele nouă luni, aceasta a fost într-o continuă schimbare. Au fost așezate lucrurile necesare bebelușului, dar și patuțul în care acesta va dormi, iar soția lui Bryan a apărut de fiecare dată în fotografii alături de soțul ei, în timp ce acesta se chinuia să aranjeze camera.

La finalul acestui proiect inedit, în care o surprinde pe soția sa cum se schimbă de-a lungul sarcinii, Bryan a realizat un lucru foarte interesant, că și lucrurile din jurul acesteia sunt foarte diferie, inclusiv cei doi câini ai familiei, care au crescut considerabil.

„Când am aflat că soția mea este însărcinată, m-am gândit că ar fi o oportunitate foarte bună să-i surprind sarcina în imagini, însă ceea ce am observat la final este cum s-au schimbat lucurile în jurul meu”, a scris bărbatul în descrierea clipului publicat pe Youtube care a strâns peste patru milioane de vizualizări în doar câteva zile.

Cele 300 de fotografii au fost asamblate într-un videoclip time-lapse și au fost urcate apoi pe YouTube, unde au fost admirate de către foarte mulți oameni din întreaga lume, care i-au felicitat pentru ideea proiectului, dar și pentru bebelușul care a venit pe lume de curând.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.