Loteria bonurilor fiscale. Numărul câștigătorilor va fi limitat

Legea pentru Loteria bonurilor fiscale va fi modificată

După ce la prima extragere s-au înregistrat zeci de mii de câștigători din toată țara la Loteria bonurilor fiscale, acum, autoritățile vor să limiteze numărul celor premiați.

Astfel, Comisia de buget-finanţe a Camerei Deputaţilor a adoptat un raport care admite unele amendamente propuse de către Guvern la Ordonanţa care legiferează Loteria bonurilor fiscale, potrivit economica.net.

Printre amendamentele propuse se numără și unul care prevede ca numărul căştigătorilor să fie limitat la 100,  pentru fiecare extragere în parte.

Acest lucru înseamnă că premiul de 1 milion de lei va fi împărţit la maximum 100 de persoane, adică fiecare bon câștigător va aduce un premiu minim de 10.000 de lei.

Un alt amendament adus la Loteria bonurilor fiscale prevede ca fiecare persoană care are unul sau mai multe bonuri câştigătoare să meargă să le înregistreze la ANAF, unde va primi un număr de ordine. După expirarea termenului, dacă sunt maximum 100 de bonuri câştigătoare, premiul de 1 milion de lei va fi împărţit, în mod egal, la toţi cei înscrişi.

„Dacă numărul bonurilor câştigătoare înscrise este mai mare de 100, va avea loc o nouă extragere aleatorie”, a explicat Attila Gyorgy, secretar de stat de la Ministerul Finanţelor.

Ordonanţa pentru Loteria bonurilor fiscale a fost retrimisă din plen Camerei Deputaţilor pentru un nou raport, la cererea Guvernului, care a propus o serie de modificări.

Prima extragere la Loteria bonurilor fiscale a avut loc pe 13 aprilie, numerele extrase fiind ziua – 7, luna – 2 și suma – 006.

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews: