Reduceri eMAG. Cumpărătorii pot câștiga un BMW

eMAG sărbătorește 10 milioane de comenzi. Cu ocazia aceasta organizează o campanie specială de reduceri, care începe azi și se încheie pe 25 mai. Cu această ocazie, pe lângă reduceri, eMAG le oferă ocazia celor care fac cumpărături să participe la o extragere pentru un BMW Z4.

Cei care cumpără până pe 25 mai intră automat în tragerea la sorți, iar la fiecare 100 de lei cheltuiți primesc o șansă în plus. Iată câteva dintre recomandări din lista de reduceri eMAG:

reduceri emag tableteApple iPad Mini, 16GB, Wi-Fi, Alb. Are toate calitățile care fac iPad-ul incredibil: un ecran superb, performanțe rapide și fluide, camere FaceTime HD și iSight și până la 10 ore de autonomie a bateriei.

Culorile sunt vii și strălucitoare. Textul este afișat cu claritate. Iar ecranul de iPad mini este perfect dimensionat pentru a furniza o experiență la nivelul consacrat de iPad.

Acest model costă sub 1.000 de lei. Întreaga listă de reduceri eMAG la tablete găsiți AICI.

reduceri emag telefoaneTelefon mobil Nokia 635 Lumia, negru. Noul Lumia 635 are numeroase aplicații preinstalate, care te vor ajuta să te obișnuiești cu telefonul, și mii de alte aplicații disponibile în magazinul Windows Phone. Cu o capacitate de stocare expandabilă până la 128 GB, vei avea la dispoziție spațiu suficient pentru a-ți păstra aplicațiile, fotografiile și melodiile preferate.

Tastatura Word Flow te va ajuta să scrii mai repede și mai ușor ca niciodată, în aplicații precum WhatsApp, Line and WeChat. Glisează degetul în timp ce scrii mesajele, beneficiind de cea mai inovatoare experiență de tastare de până acum.

Telefonul Nokia are o reducere de 31% din preț. Întreaga lista de reduceri eMAG la telefoane o găsiți AICI.

Reduceri eMAG la laptopuri și monitoare

reduceri emag laptopuriLaptop Asus X451MAV-VX297D cu procesor Intel Celeron Dual Core N2840, 2.16GHz, 14″, 2GB, 500GB, Intel HD Graphics. Notebook-urile ASUS din Seria X sunt soluția perfectă pentru un laptop bun la toate, fie că este vorba despre muncă sau distracție.

Design-ul elegant și rezistent este combinat cu procesoare puternice Intel sau AMD, în timp ce funcția de repornire în doar 2 secunde din modul așteptare permite un nivel de accesibilitate asemănător celui oferit de smartphone-uri iar tehnologia SonicMaster îți oferă o calitate deosebită a sunetului.

Prețul acestui laptop Asus este de doar 700 de lei. Întreaga listă de reduceri eMAG la laptopuri o găsiți AICI.

reduceri emag monitoareMonitor LED Philips 27″, Wide, Full HD, VGA, HDMI, Negru. Acest ecran LCD Full HD are o rezolutie panoramica de 1920 x 1080p, aceasta fiind cea mai ridicata rezolutie care poate fi obtinuta din surse HD, pentru o calitate ireprosabila a imaginii.

Ecranul este compatibil cu tehnologiile viitoare, acceptand semnal 1080p din orice sursa, inclusiv din cele mai noi console de jocuri HD si Blu-Ray.

Acest monitor are o reducere de 30%. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri eMAG la monitoare o găsiți AICI.

Reduceri eMAG la electrocasnice

reduceri emag la frigidereFrigider Beko DDN507X+, No Frost, 441 l, Clasa A+, 193 cm, Inox. Este dotat cu Sistem Active Dual Cooling. Acest sistem asigură o răcire cu 20% mai rapidă, dublarea timpului de conservare a alimentelor și menținerea condițiilor ideale de umiditate. Totodată, previne amestecarea mirosurilor între cele două compartimente ale aparatului frigorific – răcitor și congelator, garantând astfel păstrarea prospețimii alimentelor.

Răcirea se realizează prin intermediul curenților de aer ventilați ce acționează independent în cele 2 compartimente. Acest lucru ajută la distribuirea uniformă a temperaturii, a umidității cât și restabilirea rapidă a temperaturii interioare, după deschiderea ușii.

Acest frigider are o reducere de 31%. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri eMAG la frigidere o găsiți AICI.

Mașina de spălat rufe Hotpoint FMSG 623B, Slim, 6 kg, 1200 RPM, Clasa A+++. Are o reducere de 28% din preț. Întreaga listă de reduceri eMAG la mașini de spălat o găsiți AICI.

reduceri emag aspiratoareAspirator cu sac Bosch BGL3B220, 4 l, Tub telescopic metalic, 650 W, Filtru Pure Air, Sistem Power Protect, Negru/Rosu. Performanta ridicata intr-un format compact pentru aspirare rapida si usoara. Filtru igienic PureAir pentru un aer evacuat mai curat. Se incadreaza in clasa A de emisie a prafului. Sistemul PowerProtect: pentru performante de curatare de lunga durata, chiar si atunci cand sacul se umple. Sac de aspirare cu volum de 4 litri – schimbare mai rara si costuri reduse de intretinere.

Reducerea la acest aspirator Bosch este de 40%.

Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri eMAG la aspitoare, aragazuri, roboți de bucătărie și alte electrocasnice găsiți AICI