Ce amendă a primit un bărbat care a aruncat moluz pe o plajă din Constanța. A rămas și fără mașină

FOTO: captură video info-sud-est.ro
FOTO: captură video info-sud-est.ro

Un bărbat surprins de un cetățean că aruncă moloz pe o plajă din Constanța a primit o amendă de 30.000 de lei. Totodată, mașina din care descărca sacii fost confiscată, potrivit Info Sud Est, care citează reprezentanți ai Poliției Locale Constanța.

Pedeapsa vine după ce în urmă cu mai bine de o săptămână, un cititor Info Sud-Est, care se plimba pe faleza cartierului Faleză Nord, a surprins un bărbat care scotea mai mulți saci dintr-o mașină parcată pe plajă și i-a răsturnat în apropiere de taluz.

Potrivit legii, abandonarea, aruncarea sau ascunderea deșeurilor se pedepsește cu amendă începând de la 30.000 de lei și poate ajunge până la 45.000 de lei pentru persoane fizice.

Persoanele juridice pot primi amenzi cuprinse între 50.000 și 70.000 de lei. De asemenea, în ambele situații, atât pentru persoane fizice, cât și juridice, se poate dispune confiscarea autovehiculului care a fost folosit la săvârșirea contravenției.

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:


Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.