Vladimir Putin a marcat opt goluri într-un meci de hochei pe gheață – VIDEO

Vladimir Putin este un hocheist cu simțul golului (Wikimedia)
Vladimir Putin este un hocheist cu simțul golului (Wikimedia)

Președintele rus Vladimir Putin a fost superstarul unui meci demonstrativ de hochei pe gheață, disputat sâmbătă la Soci, alături de numeroși foști sportivi de legendă.

Echipa lui Putin a câștigat cu 18-6. Liderul de la Kremlin, în vârstă de 62 de ani, și-a creat numeroase șanse de gol și a fost ajutat cu pase decisive de foștii super-jucători din NHL, Pavel Bure și Valeri Kamensky.

Bure (44 de ani) a jucat pentru Vancouver Canucks, Florida Panthers și New York Rangers, fiind poreclit ”racheta rusească” de suporterii americani. Kamensky (49 de ani) a trecut pe la Colorado Avalanche, Rangers, Dallas Stars și New Jersey Devils.

Interesant este că alte trei goluri ale echipei pentru care a evoluat Putin au fost marcate de ministrul rus al Apărării, totul sub privirile atente ale premierului Dmitri Medvedev, care a luat loc în tribună.

Partida în care Putin și-a arătat calitățile de hocheist s-a disputat pe patinoarul din Soci, care a găzduit anul trecut Jocurile Olimpice.

În cei 15 ani ca lider al Rusiei, Vladimir Putin și-a expus forma fizică excelentă și abilitățile de sportiv mai ales în sala de judo sau în bazinul de înot. El a început să practice hocheiul în urmă cu doar câțiva ani.

Mai jos, puteți vedea cum se descurcă pe gheață președintele rus:

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews: