Vinerea Neagră 2017 frigidere eMAG. Oferte de neratat

Începe Black Friday 2017, cu reduceri la mai multe categorii de produse. Ca în fiecare an, cel mai mare magazin online din România, eMAG.ro, vine cu o ofertă impresionantă. Întreaga ofertă Vinerea Neagră 2017 frigidere eMAG o veți găsi – AICI.

A început campania. Întreaga ofertă eMAG Black Friday e AICI

Frigider cu 2 usi Arctic AD54240S+, 223 l, Clasa A+, H 145.8, Silver. Garden Fresh Compartiment spatios dedicat depozitarii legumelor si fructelor. Alimentele tale vor fi proaspete si gustoase o perioada indelungata.

Clasa energetica A+ Ofera un consum redus de energie electrica, comparativ cu aparatele din clasa A. Te bucuri de functiile aparatului tau, cu un consum optim de energie electrica.

Termostat ajustabil Toate frigiderele si combinele frigorifice Arctic sunt dotate cu un termostat usor de folosit. Acesta are scopul de a regla rapid temperatura in functie de nevoi, tinand cont de temperatura ambientala. Poti schimba oricand temperatura pentru a pastra alimentele tale in cea mai buna stare.

Usi reversibile Frigiderele Arctic iti ofera posibilitatea de a monta usile in functie de nevoile tale si spatiul de care dispui. Usile se pot deschide atat in stanga, cat si in dreapta aparatului tau frigorific. Garnitura antibacteriana Garnitura usilor contine aditivi speciali ce protejeaza frigiderul impotriva bacteriilor si a mucegaiului.

Pastrezi mancarea in conditii de maxima igiena, prelungind totodata durata prospetimii alimentelor. Mai multe detalii și alte oferte de Vinerea Neagră 2017 frigidere eMAG veți găsi – AICI

Vinerea Neagră 2017 frigidere eMAG. Oferte Zanussi

Frigider cu doua usi Zanussi ZRT27100WA, 265 l, Clasa A+, H 159 cm, Alb. Deoarece combina frigorifica Space+ dispune de spatiu de depozitare suplimentar, puteti stoca mai multe alimente, puteti merge la cumparaturi mai rar si veti profita la maxim de timpul liber castigat. Rafturile si suporturile de pe usa detasabile din frigider fac posibila curatarea acestuia mai rapid, mai usor si mai bine, totul cu mai putin efort.

Faceti o alegere inteligenta cu aceasta combina frigorifica din clasa A+. Aceasta respecta in totalitate legislatia UE referitoare la etichete pentru consumul de energie si reduce facturile la energie in comparatie cu aparatul dumneavoastra. Mai multe detalii și alte oferte de Vinerea Neagră 2017 frigidere eMAG veți găsi – AICI

Frigider cu doua usi Hotpoint ENXTY19222XFW, 472 l, Clasa A+, Full No Frost, H 190 cm, Inox. O buna igiena a frigiderului este cea mai importanta conditie pentru pastrarea optima a alimentelor. Hygiene Advance este un tratament cu ioni de argint a peretilor interior ai frigiderului.

Este o solutie naturala, permanenta ce previne formarea mucegaiului si a bacteriilor, asigurand in acelasi timp mediul ideal pentru pastrarea optima a alimentelor. Un compartiment dedicat in frigider pentru a crea o temperatura de pastrare in jur de 0°C (-1°C/+2°C): temperatura ideala pentru carne si peste, pentru pastrarea unei maxime prospetimi pentru alimentele delicate.

In plus, Safe Defrost, decongelare sigura, introduce o decongelare delicata a alimentelor, mentine mai bine consistenta originala si proprietatile nutritive, asigura rezultate mai bune atunci cand alimentele sunt gatite.

Datorita platformei no frost AIR TECH EVOLUTION, care asigura controlul constant al temperaturii si circulatia perfecta a aerului in compartimentul frigiderului. Controlul foarte exact al noului ventilator permite atingerea rapida si uniforma a temperaturii ideale. Mai multe detalii și alte oferte de Vinerea Neagră 2017 frigidere eMAG veți găsi – AICI

Vinerea Neagră 2017 frigidere eMAG. Oferte Zanussi

Frigider Indesit TAA5, 415 l , Clasa A+, H 180 cm, Alb. Flexibilitate maxima inseamna a oferi aparate care se adapteaza diferitelor nevoi, asigurand intotdeauna cea mai buna performanta de conservare. Indesit a proiectat diverse sisteme de racire, fiecare avand caracteristici specifice de natura sa satisfaca diversele necesitati de utilizare ale consumatorilor, cu atentie indreptata intotdeauna catre eficienta si economisirea energiei: modelele din clasa A+ asigura o economisire a energiei cu 20% fata de clasa A.

Sistemul Static Automatic Control pastreaza perfect alimentele proaspete. Senzori amplasati in interiorul frigiderului permit mentinerea temperaturii corecte si limiteaza formarea ghetii pe peretii interiori. Mai multe detalii și alte oferte de Vinerea Neagră 2017 frigidere eMAG veți găsi – AICI

 

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.