Un producător de vinuri vrea să cumpere marca Steaua

Cotnari vrea să cumpere marca Steaua

Marca Steaua, aflată în prezent în posesia Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti, ar putea fi cumpărată de producătorul de vinuri Cotnari.

Compania Cotnari și-a anunțat miercuri intenția de a cumpăra fostul nume al echipei de fotbal, prin intermediul unui comunicat de presă.

Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti a intrat în posesia mărcii prin decizia irevocabilă din 3 decembrie 2014 a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ).

Cotnari îşi motivează intenţia de a cumpăra marca prin faptul că nu doreşte ca aceasta să îşi piardă din valoare ca urmare a disputei dintre Clubului Sportiv al Armatei Steaua şi gruparea din Liga I deţinută de Gigi Becali.

„Luând la cunoştinţă din presă despre vânzarea mărcii Steaua şi fiind interesată de cele mai importante simboluri cu valoare naţională, compania Cotnari îşi manifestă interesul de a achiziţiona această marcă. Compania Cotnari nu doreşte ca acest simbol naţional să-şi piardă din valoare în urma acestei dispute. De aceea, aflată în plină campanie de comunicare «Cotnari – Unic Românesc», compania a decis preluarea mărcii Steaua”, se menţionează în comunicatul Cotnari, citat de economica.net.

Producătorul de vinuri Cotnari susţine că sigla va fi amplasată în Sala Ştefan cel Mare a companiei, alături de alte simboluri naţionale, „fiind destinată să perpetueze amintirea singurei echipe din România care a câştigat Cupa Campionilor Europeni”.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews: