Un renumit magazin cu bunătăți englezești se deschide în România

Alimente Marks & Spencer (M&S) și în România

Marks & Spencer (M&S), unul dintre cei mai mari retaileri din Marea Britanie, va deschide joi, în România, prima divizie cu produse alimentare.

Magazinul Marks & Spencer (M&S) va fi inaugurat în centrul comercial Plaza Romania din București și va avea o suprafață de 1.600 de metri pătrați.

Retailerul britanic va vinde produse alimentare și vinuri în cadrul secțiunii Food, în completarea colecțiilor de îmbrăcăminte și accesorii pentru femei, bărbați și copii.

Marks & Spencer (M&S) va vinde peste 600 de tipuri de produse, printre care fursecuri, gemuri, marmelade și ceaiuri English Breakfast, toate tradiționale.

De asemenea, pe rafturile magazinului se vor mai găsi și dulciuri precum Percy pigs, carameluri fine, batoane de ciocolată elvețiană sau trufe de ciocolată belgiană.

Tot de la la magazinul Marks & Spencer (M&S) mai pot fi cumpărați biscuiți vienezi, turte cu ghimbir sau biscuiți Blueberry Puffs.

Gama produselor de băcănie include paste și sosuri, dressing-uri pentru salate, condimente pentru mâncăruri exotice, supe și conserve cu carne de vită, pui, ton și somon, precum și cereale pentru micul dejun.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews: