Profesorul model. Povestea din spatele fotografiei

Profesorul cu bebelușul în brațe Foto: imgur.com

Pentru că știe cât de dificil este pentru tinere ca să aibă o familie și să își continue studiile în același timp, un profesor a venit cu o idee demnă de toată admirația.

Profesorul disciplinei „Comportament Organizațional”, de la Hebrew University din Ierusalim, a reușit să calmeze copilul unei studente, continuându-și prelegerea ca și când nimic nu s-a întâmplat.

Profesorul Sydney Engelberg își îndeamnă studenții să vină la cursuri împreună cu copiii mici și nu se simte deloc deranjat atunci când bebelușii încep să plângă și să îi distragă pe ceilalți studenți de la curs.

„Din cadrul programului de master fac parte mai multe studente care sunt tinere mame, iar acestea sunt încurajate să își aducă copiii la cursuri. Tatăl meu se pricepe să calmeze copiii, întrucât are cinci nepoți. Gestul lui este, realmente, un exemplu pentru comportamentul organizațional”, a declarat cu mândrie fiica profesorului, pentru buzzfeed.com.

Fotografia în care profesorul îl ține în brațe pe bebelușul studentei și își continuă lecția în timp ce îl liniștește pe cel mic a strâns în doar câteva zile peste un milion de vizualizări și multe laude din partea studenților din întreaga lume care sunt de multe ori nevoiți să își întrerupă studiile pentru a putea avea grijă de copii.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Cazul enoriașilor care au primit „interzis” la Dumnezeu. Explicațiile unui fost judecător
Gâdea l-a pus pe Iglesias să spună “Jos Băsescu”
Locuri de muncă în străinătate pentru șoferi. Salariile ajung la 1.900 de euro
Reduceri la scutece pentru copii la eMag. Care sunt cele mai bune oferte
O elevă construiește Piramida Cărților la Brașov


Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.