Reduceri la scutece pentru copii la eMag. Care sunt cele mai bune oferte

Reduceri la scutece pentru copii la eMag

Magazinul online eMAG are, în această perioadă, reduceri la scutece pentru copii.

Întreaga ofertă de reduceri la scutece pentru copii poate fi consultată AICI.

De exemplu, la pachetul promoțional de scutece pentru copii Pampers Active Baby 4 Maxi Mega Box, ce conține un număr de 162 de bucăți, se acordă și 6 pachete de șervețele umede Pampers Baby Fresh.  Prețul unui astfel de pachet promoțional la categoria reduceri la scutece pentru copii este scăzut de la 195,98 lei la 189,06 lei. Oferta este disponibilă la acest link.

Tot la categoria reduceri la scutece pentru copii, eMag vinde pachetul promoțional Pampers Active Baby 5 Junior MegaBox Plus, ce conține 132 de bucăți de scutece pentru copii, plus 6 pachete de șervețele umede Pampers Baby Fresh, la un preț redus de 189,06 lei, de la 195,98 lei. Produsul și referințele pot fi văzute aici.

La categoria reduceri la scutece pentru copii de mărime medie, eMag vinde la un preț scăzut pachetul promoțional Pampers Active Baby 3 Midi Mega Box Plus 186 de bucăți, plus 6 pachete de șervețele umede Pampers Baby Fresh. Cumpărătorul beneficiază de reduceri la scutece pentru copii în acest caz de la 195,98 lei la 189,06 lei. Oferta de reduceri la scutece pentru copii pentru acest produs este disponibilă aici.

eMag are zilele acestea reduceri la scutece pentru copii și la pachetele mici.  De exemplu, pentru pachetul Pampers New Baby 2 Mini Regular Pack, de 27 bucăți, reducerea este de 10%, având afișând un preț de 19,97 lei. Reducerea la acest tip de scutece pentru copii poate fi văzută aici.

eMag practică reduceri la scutece pentru copii și la marca Pufies. De exemplu, un pachet de scutece pentru copii  Pufies Mini Fashion Collection Jumbo Pack 2, cu 86 de bucăți costă 49,49 lei, de la 54,99 lei. Produsul poate fi văzut aici.