Primele informații despre accidentarea lui Cristiano Ronaldo din finala EURO 2016

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo și trofeul european. Foto: Facebook Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo a suferit o ruptură parțială a ligamentului încrucișat anterior de la genunchiul stâng, au explicat medicii portughezi care i-au făcut fotbalistului un prim control în Franța, relatează publicația managingmadrid.com.

Accidentarea ar putea să îl țină departe de terenul de fotbal timp de 4-5 luni.

Dacă acest prim diagnostic se confirmă, portughezul va rata Supercupa UEFA și nu va putea juca alături de coechipierii săi de la Real Madrid nici în primele meciuri din campionatul Spaniei, sezonul 2016 – 2017.

Cristiano Ronaldo a fost nevoit să iasă de pe teren după ce s-a accidentat în minutul 8 al meciului din finala Campionatului European de Fotbal 2016, la o intrare a fotbalistului francez Dimitri Payet.

Portughezul a încercat să reintre în joc, dar a fost forțat să iasă de pe teren din cauza durerilor. Cristiano Ronaldo a fost scos de pe teren pe o targă în minutul 24, având ochii în lacrimi.

Portugalia a reușit însă să câștige Campionatul European de Fotbal și fără Cristiano Ronaldo, după ce Eder a marcat un gol în minutul 109.

Acesta este primul titlu european câștigat de Portugalia.

Recomandările editorilor GreatNews:

S-a scris istorie la EURO 2016. Portugalia este noua campioană europeană
Magazin românesc din Marea Britanie, incendiat. Proprietara: „Eram îngrozită, tremuram”
Noi acuzații la BAC. Sute de oameni spun că elevii au primit un subiect cu greșeli

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.