Prima întâlnire a unui bebeluș cu sora geamănă a mamei lui

Bebelușul și mătușa Captură Youtube

Bebelușii au parte de multe surprize în primele luni de viață, iar câteva dintre acestea și cele mai emoționante sunt întâlnirile cu rudele.

Un bebeluș simpatic de zece luni născut în Lituania face senzație pe internet datorită unei întâmplări cu adevărat amuzante. El a primit o vizită mai puțin neobișnuită, din partea surorii gemene a mamei sale care locuiește în Canada.

Mătușa seamănă ca două picături de apă cu tânăra mamă, iar în momentul în care cel mic a văzut două femei care seamănă cu cea care îl alintă și îl îngrijește cu drag, bebelușul a rămas foarte uimit.

Felix a încercat timp de secunde bune să își dea seama ce se întâmplă și de ce sunt două femei care seamănă cu mămica lui, dar și de ce acestea vorbesc și se comportă la fel.

În tot acest timp, Felix a afișat un zâmbet larg spre mătușa lui, i-a atins fața cu mâinile și a continuat să se uite uimit când la mama lui, când la mătușa care îl ținea în brațe și îi vorbea într-un mod atât de cunoscut.
Filmulețul cu întâlnirea inedită a strâns peste șase milioane de vizualizări, în mai puțin de o lună.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:
Un tânăr român, răsplătit cu titlul de „Profesorul anului” în Londra
Ce înseamnă Diaspora pentru o adolescentă. O valiză-miracol i-a salvat viața

Memorie și concentrare la examene, fără pastile. Un produs natural face minuni!
Cea mai curajoasă fetiță. La doar patru ani, râde în hohote în fața unei situații periculoase

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.