Cea mai curajoasă fetiță. La doar patru ani, râde în hohote în fața unei situații periculoase

Bucuria fetiței Foto: Captură YouTube

Se spune că cele mai sincere reacții sunt cele ale copiilor, iar o fetiță de doar patru ani a oferit un adevărat spectacol, pe care tatăl său l-a filmat amuzat.

Raphael Langumier este un pilot de origine canadiană și în urmă cu câteva zile a vrut să îi ofere fetiței sale în vârstă de patru ani o amintire de neuitat. El a luat-o pe Lea la un zbor acorbatic și i-a filmat reacția, pentru a-i arăta când va crește cum s-a comportat la câteva mii de metri în aer.

Deși se aștepta ca cea mică să se sperie, Lea a râs isteric la fiecare manevră pe care tatăl ei a efectuat-o și i-a cerut de mai multe ori să repete figurile acrobatice.

Lea zboară cu avionul de la vârsta de doi ani și iubește să fie în aer, mai ales că și mama ei este stewardesă, iar atunci când va crește vrea să fie ca aceasta.

Tatăl fetiței zboară de mai bine de 20 de ani, iar Lea are toate șansele să îi calce pe urme, deoarece s-a dovedit neînfricată în timpul acestei experiențe considerată înfricoșătoare de către mulți adulți.

„A urmărit pe Youtube filmulețe și a văzut pe cineva care făcea acrobații cu avionul. Acela a fost momentul în care mi-a cerut să o duc și pe ea. Când am ajuns la sol, m-a întrebat când putem să mai zburăm așa”, a mărturisit amuzat barbatul.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:
Un tânăr român, răsplătit cu titlul de „Profesorul anului” în Londra
Ce înseamnă Diaspora pentru o adolescentă. O valiză-miracol i-a salvat viața

Memorie și concentrare la examene, fără pastile. Un produs natural face minuni!

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.