Prietenie, dincolo de cuvinte

Nibble și Jonny Foto: Captură Youtube

În urmă cu un an, un băiețel a primit cel mai frumos dar pe care un copil și l-ar dori. Un rățoi neastâmpărat i-a devenit cel mai bun prieten, încă din momentul în care a ieșit din ou.

De atunci, cei doi sunt de nedespărțit, iar rățoiul nu concepe să fie hrănit de către altcineva decât de Jonny.
Mama rățoiului Nibble a murit chiar înainte ca el să iasă din ou, așa că îl consideră pe băiețelul de zece ani un părinte cu care vrea să facă toate lucrurile împreună.

Cei doi mănâncă și dorm împreună, iar atunci când Jonny este plecat la școală, Nibble îl așteaptă cu mare nerăbdare în mașina mamei copilului și măcăne cu bucurie atunci când îl vede cum coboară din autobuzul școlar.

Filmulețul în care mama lui Jonny vine cu Nibble la școală ca să îl ia pe băiețel a strâns peste două milioane de vizualizări.

Rățoiul simpatic și-a manifestat bucuria extrem de zgomotos imediat ce l-a văzut pe copil. Pentru a nu murdări mașina, Nibble poartă chiar și un scutec special creat pentru animale, așa că plimbările prin oraș sunt o adevărată plăcere pentru toți membrii familiei.
Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

O nouă „deltă” va apărea pe harta României
Un copil a suportat doi ani de chin pentru o faptă extraordinară
Un iepuraș a cucerit toată lumea cu urechile sale

Aniversare cu surprize pentru un cal simpatic și stăpâna lui
Reacția amuzantă a unei fetițe care află că va avea încă un frățior
Trei curiozități despre sunătoare

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.