Aniversare cu surprize pentru un cal simpatic și stăpâna lui

Aniversare cu surpriză Foto: Captură Youtube

Zilele de naștere reprezintă o zi specială atât pentru oameni, cât și pentru animalele de companie, cărora stăpânii încearcă să le transforme aniversarea într-o zi cu totul deosebită.

Calul JD și-a aniversat ziua de naștere alături de stăpâna sa, Jessica Walker, și de îngrijitorii de la Ithilien Stables, Whitehouse, din New Jersey. JD este nepotul celui mai bun cal de curse din toate timpurile, Secretariat, câștigătorul a „Triple Crown” și, deși nu este la fel de rapid ca bunicul său, simpaticul cal are multe alte calități.

Pentru că a vrut ca ziua de naștere a lui JD să fie una cu totul specială, Jessica i-a pregătit chiar și un tort, în care a așezat câteva lumânări aprinse. Reacția calului la vederea surprizei i-a luat prin surprindere pe toți cei aflați în grajd.

JD a ascultat cuminte cum i s-a cântat „La mulți ani”, apoi a reușit să sufle în lumânările aprinse. Cei care au văzut scena au izbucnit în râs, iar JD pare să se bucure sincer alături de ei.

Imaginile în care JD suflă în lumânări au ajuns virale pe internet, fiind urmărite de peste 1 500 000 de curioși, care s-au amuzat de situația inedită în care apare simpaticul animal.
Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:
Reacția amuzantă a unei fetițe care află că va avea încă un frățior
Trei curiozități despre sunătoare

Orășelul din România cu șomaj aproape zero, model economic pentru restul țării

 

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.