Un copil a suportat doi ani de chin pentru o faptă extraordinară

Sacrificiu pentru o faptă bună Foto: Facebook

Pe când avea doar șase ani, un băiețel a hotărât că trebuie să se implice mai mult în lumea care îl înconjoară și că trebuie să facă mai mult bine, așa că a suportat cu stoicism toate criticile și glumele celor din jur pentru a face o faptă demnă de toată lauda.

Christian McPhilamy și-a lăsat timp de doi ani și jumătate părul să crească, suficient de mult cât să îl doneze apoi fundațiilor care se ocupă cu confecționarea măștilor din păr natural pentru copiii care se tratează de cancer și cărora le-a căzut complet părul.

Puștiul care locuiește în Florida a fost inspirat de o reclamă pe care a văzut-o la televizor, în care se vorbea despre copiii bolnavi de cancer și cât de tristă este viața lor pentru că sunt marginalizați de către cei care îi văd că și-au pierdut podoaba capilară.

După acest moment, Christian și-a lăsat părul să crească și nu i-a păsat deloc de glumele pe care colegii săi de școală le-au făcut în tot acest timp, dar nici de glumele răutăcioase ale celor mari, care adesea l-au numit „fetiță”.

Băiețelului nu i-a păsat de ironiile celor din jur, chiar dacă nu s-a simțit întotdeauna bine, dar sacrificiul său merită toate aplauzele. Codițele obținute vor ajuta câțiva copii să își recapete zâmbetul.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Un iepuraș a cucerit toată lumea cu urechile sale
Aniversare cu surprize pentru un cal simpatic și stăpâna lui
Reacția amuzantă a unei fetițe care află că va avea încă un frățior
Trei curiozități despre sunătoare

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.