Reacția amuzantă a unei fetițe care află că va avea încă un frățior

Reacția fetiței care află că familia se va mări Foto: Captură YouTube

Pentru părinți, vestea că vor avea încă un copil se transformă într-una dintre cele mai frumoase noutăți pe care o pot împărtăși cu ceilalți copii ai familiei, dar uneori au parte și de adevărate surprize din partea celor mici.

În timp ce unii copii primesc cu încântare vestea că vor avea în curând o surioară sau un frățior mai mic, o fetiță de câțiva ani a făcut un adevărat spectacol atunci când a aflat că familia se va mări cu încă un frățior.

Ella a primit vestea că va avea un frățior în timp ce se afla în mașină și a început să plângă de supărare și de nervi.

Chiar dacă tatăl ei îi spune că va fi singura fată printre cei trei frați, Ella nu vrea sub nicio formă să împartă dragostea părinților cu încă un bebeluș și nimic nu o poate convinge că totul va fi frumos odată cu venirea pe lume a frățiorului mai mic.

Cu ochii în lacrimi, Ella spune că nu mai vrea încă un frățior, pentru că mai are deja încă doi frățiori, iar propunerea tatălui ei o lasă rece.

Filmulețul cu reacția amuzantă a fetiței a strâns aproape 400000 de vizualizări în doar câteva zile, iar internauții s-au amuzat de modul în care Ella a aflat că va fi singura fetiță a familiei, printre trei băieți.
Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Orășelul din România cu șomaj aproape zero, model economic pentru restul țării
Locuri de muncă în Marea Britanie. Se caută oameni pentru bucătărie, șoferi sau asistente
Locuri de muncă în străinătate. Se caută bucătari, ospătari, măcelari, îngrijitori
Cele mai bune oferte la produse de grădinărit

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.