Poza de profil de pe Facebook poate fi schimbată cu un clip video. Iată cum

Facebook anunță o schimbare importantă în ceea ce privește poza de profil a utilizatorilor. În loc de imagine, se poate încărca un clip de maxim 7 secunde, care să rulează în mod repetat.

De asemenea, Mark Zuckerberg a spus că pe versiunea de mobil a rețelei de socializare imaginea de profil va fi poziționată pe mijloc, iar utilizatorii vor putea pune și o descriere sub poză.

Mai mult, Facebook va permite să vă puneți la profil și imagini temporare. De exemplu, dacă participați la o competiție, puteți seta ca o imagine pe care o considerați reprezentativă să fie afișată pe o anumită perioadă de timp.

În urmă cu aproximativ două săptămâni, reprezentanții Facebook au anunțat că lucrează la un nou buton. Potrivit fondatorului și liderului companiei, Mark Zuckerberg, noul buton ar putea intra în teste în curând.

În cadrul unei sesiuni de întrebări-răspunsuri cu public, ce a avut loc în Menlo Park din Silicon Valley, Mark Zuckerberg a fost de un utilizator al rețelei de socializare de ce nu există și butoane de „regret”, „interesant” sau „nu îmi place”.

„Oamenii cer butonul dislike de mai mulți ani, iar azi este o zi specială, pentru că este ziua în care pot spune că lucrăm la acest lucru și suntem aproape să demarăm un test. Nu vrem să creăm doar butonul „nu îmi place”, pentru că nu vrem să transformăm Facebook într-un forum în care oamenii să voteze pro sau contra a ceea ce postează alții”, a spus Mark Zuckerberg.

Șeful Facebook a precizat că cei mai mulți dintre utilizatori vor un buton prin care să-și exprime „empatia” cu anumite evenimente triste, precum decese, care nu sunt chiar potrivite cu butonul „like”.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Fabrică Airbus într-un mic oraș din România
Cum arată primul complex balnear de 5 stele din România
Reduceri eMAG televizoare. Prețuri și cu 1.000 de lei mai mici
Locuri de muncă la Penny, în toată țara. LISTA posturilor disponibile și salariile de la Penny

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.