Locuri de muncă la Penny, în toată țara. LISTA posturilor disponibile și salariile de la Penny

penny
Foto: penny.ro

Lanțul de magazine Penny scoate la concurs zeci de locuri de muncă, în mai multe orașe din țară.

Întreaga listă de joburi de la Penny poate fi consultată AICI.

Locurile de muncă oferite sunt cele de: casier, operator recepție date, lucrător comercial, inspector, șef de departament, șef de secție, verificator de documente de expediție. De asemenea, lanțul de magazine desfășoară un program plătit de formare pentru ucenici.

Penny face angajări în orașele București, Brașov, Cluj-Napoca, Sibiu, Constanța, Mangalia, Luduș, Turda, Petroșani, Târnăveni, Iernut, precum și în județul Ilfov.

Toate joburile din aceste orașe pot fi consultate AICI.

Ce salarii sunt la Penny Market

La Penny Market, un lucrător comercial primește în jur de 800 de lei net pe lună, rezultă din informațiile postate de angajați pe site-ul undelucram.ro.

„Din câte știam un lucrător comercial are pe la 800 RON NET + bonuri de masă. Un adj. șef de magazin cred că pe la 1500 RON + bonuri de masă. Iar un șef de magazin 2500 RON NET + bonuri de masă. De criticat nu avem ce să criticăm, e de muncă cam peste tot, depinde de numărul de clienți pe care magazinul îl are, acum cred că depinde și de fiecare ce știe să facă și ce vrea sa facă”, a scris un utilizator al site-ului în martie 2014.

Potrivit altor angajați, salariile sunt mai mici. „Salariul era 715 ron și bonuri nu cât spun ei 800 ron este minciună și orele suplimetare nu se plătesc se stă peste program la greu și dacă vă angajează pe post de casier să știți că nu sunteți numai casier veți fi și lucrător comercial și femeie de serviciu 3 ani”, a explicat un angajat în iunie 2014.

Conform informațiilor postate de un alt angajat în iunie 2014, salariul de început pentru un program part-time de 6 ore pe zi era între 500-550 lei + bonuri de masă.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața muncii, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Locuri de muncă la Lidl, în toată țara. LISTA posturilor disponibile și salariile de la Lidl
Locuri de muncă pentru șoferi în Germania, Anglia și Olanda. Salariile ajung la 4.900 de euro
Locuri de muncă pe vase de croazieră
Locuri de muncă în construcții pentru români

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.