Penny Market angajări în 20 de orașe. Cine ia peste 4.500 de lei net / lună

penny market angajări joburi la penny joburi locuri de muncă la penny penny market angajări penny angajări
Foto: Zákupák (Wikimedia Commons)

Penny Market angajări. Lanțul de supermarketuri are o mulțime de posturi disponibile în această perioadă, în 20 de orașe din țară.

Cel mai bine câștigă șefii de secții, managerii de magazin și managerii de expansiune, salariile acestora fiind de peste 4.000 de lei.

Penny Market angajări – Sunt disponibile următoarele locuri de muncă:

 

– casier
– lucrător comercial
– adjunct de magazin
– asistent de achiziții
– șef de magazin
– administrator cumpărări
– project manager expansiune
– manager HR regional
– manager proiect de construcții
– trainee calitate

Penny Market angajări – Joburile sunt disponibile în orașele:

 

– Alba Iulia
– Arad
– Bacău
– Brănești, Ilfov
– București
– Călărași
– Cugir
– Filiași
– Medgidia
– Mediaș
– Năvodari
– Otopeni
– Ploiești
– Roman
– Sebeș
– Timișoara
– Toplița
– Tulcea
– Turda
– Videle

Angajatorul oferă următoarele beneficii:

 

– Asigurare medicală privată;
– Tichete de masă;
– Tichete cadou cu ocazia sărbătorilor de Paște și Crăciun;
– Zile suplimentare pentru concediu de odihnă;
– Bonus de loialitate;
– Bonus de recomandare;
– Bonus de performantă;
– Training pentru dezvoltare profesională;
– Posibilități de învățare și dezvoltare în cadrul companiei.

Mai multe informații despre aceste locuri de muncă la Penny puteți afla aici.

Penny Market angajări – Ce salarii sunt la Penny Market

 

Potrivit siteului undelucram.ro, un angajat full time pe funcția de administrator cumpărări, din București, cu o experiență în domeniu de 5 ani, câștiga în ianuarie 2020 un salariu lunar net de 2.800 de lei.

Un administrator cumpărări angajat full time în anul 2019 în București, cu o experiență în domeniu de 10 ani, câștiga 2.500 de lei net pe lună, plus un bonus de 2.500 de lei pe an.

Un casier încasator angajat full time în Ilfov, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în ianuarie 2020 un salariu lunar net de 2.000 de lei, plus tichete de masă de 300 de lei pe lună.

Un șef de secție angajat full time în Voluntari, cu o experiență în domeniu de 5 ani, câștiga în decembrie 2019 un salariu lunar net de 4.500 de lei.

Un șef de secție angajat full time în Roman, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în decembrie 2019 un salariu lunar net 2.317 lei, plus un bonus de 300 de lei pe lună, tichete de masă de 300 de lei lunar și alte bonusuri de 600 de lei pe an.

Penny Market angajări – Lista salariilor

 

Un manager pentru proiecte de expansiune angajat full time la Iași, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în noiembrie 2019 un salariu lunar net de 10.000 de lei pe lună.

Un șef de secție angajat full time în Satu Mare, cu o experiență în domeniu de 5 ani, câștiga în august 2019 un salariu lunar net de 4.100 de lei.

Un casier și manipulator de marfă angajat la Orșova, cu o experiență în domeniu de 4 ani, câștiga în august 2019 un salariu lunar net de 1.700 de lei.

Un casier angajat full time în Ploiești, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în august 2019 un salariu lunar net de 1.500 de lei.

Un șef de departament angajat ful time la Bolintin Vale, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în iulie 2019 un salariu lunar net de 3.400 de lei, un bonus de 5.000 de lei pe an și tichete de masă de 300 de lei pe lună.

Listă de salarii la Penny Market

 

Un lucrător comercial angajat full time la Corbeanca, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în iulie 2019 un salariu lunar net de 2.300 de lei, un bonus de 300 de lei pe lună, tichete de masă de 300 de lei pe lună și alte bonusuri de 1.600 de lei pe an.

Un șef de departament angajat full time la Bacău, cu o experiență în domeniu de 7 ani, câștiga în iunie 2019 un salariu lunar net de 7.500 de lei pe lună.

Un casier și lucrător comercial angajat full tine în Brașov, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în mai 2019 un salariu lunar net de 1.900 de lei și tichete de masă de 15 lei tichetul / zi.

Un lucrător comercial angajat full time la Galați, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în martie 2019 un salariu lunar net de 1.900 de lei.

Un șef de echipă angajat full time la Arad, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în noiembrie 2018 un salariu lunar net de 4.000 de lei, un bonus de 1.200 de lei pe an și tichete de masă de 300 de lei lunar.

Joburi la RDS RCS

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.