Joburi la RDS RCS în 57 de orașe. Cine ia peste 4.000 de lei net / lună

joburi la rcs rds angajări la rds rcs locuri de muncă la rcs rds locuri de muncă rcs & rds angajări rcs rds angajări rcs rds locuri de muncă rcs&rds rcs rds joburi rcs rds
Foto: adevarul.ro

Compania RDS RCS face angajări în această perioadă pe poziții extrem de diverse, de la șoferi și ingineri, la vânzători și recepționeri, în 57 de orașe din țară.

În acest moment sunt disponibile următoarele locuri de muncă:

– consultant servicii clienți (spaniolă, italiană, engleză)
– recepționer
– secretar
– inginer field 3G/4G
– ajutor de bucătar
– frigotehnist
– operator rețele de telecomunicații – construcție siteuri 3G
– agent contractări și achiziții
– inspector de mediu
– operator de colectare de debite
– reprezentant vânzări / încasări magazin
– electrician
– specialist IT
– reprezentant vânzări business
– supervizor echipă vânzări teren
– șofer profesionist
– mașinist miniexcavator
– săpător manual
– responsabil acorduri / avize / autorizații
– operator rețele – instalări / service / construcție rețea

Joburile sunt disponibile în orașele:

 

– Alba Iulia
– Alexandria
– Arad
– Bacău
– Baia Mare
– Baia Sprie
– Bârlad
– Bistrița
– Botoșani
– Brașov
– Brăila
– București
– Buzău
– Călărași
– Cluj-Napoca
– Codlea
– Constanța
– Craiova
– Deva
– Dorohoi
– Drobeta Turnu Severin
– Făgăraș
– Focșani
– Galați
– Gherla
– Giurgiu
– Hunedoara
– Huși
– Iași
– Medgidia
– Mediaș
– Mioveni
– Năvodari
– Oradea
– Oravița
– Pașcani
– Piatra Neamț
– Pitești
– Ploiești
– Rădăuți
– Râmnicu Vâlcea
– Reșița
– Roman
– Roșiorii de Vede
– Satu Mare
– Sebeș
– Sibiu
– Sighetu Marmației
– Slatina
– Suceava
– Șimleu Silvaniei
– Târgoviște
– Târgu Jiu
– Târgu Mureș
– Timișoara
– Vaslui
– Zalău

Mai multe informații despre aceste locuri de muncă puteți afla aici.

Ce salarii sunt la RDS RCS

 

Potrivit undelucram.ro, un angajat pe postul de suport frontline din Oradea, cu o experiență în domeniu de 8 ani, câștiga în 2019 un salariu lunar net de 2.800 de lei.

Un casier încasator angajat full time în Oradea, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în ianuarie 2020 un salariu lunar net de 2.600 de lei.

Un specialist în reclamații angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 11 ani, câștiga în ianuarie 2020 un salariu lunar net de 2.700 de lei.

Un operator procesare angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în ianuarie 2020 un salariu lunar net de 1.800 de lei.

Un lucrător comercial angajat part time în Slatina, cu o experiență în domeniu de 10 ani, câștiga în ianuarie 2020 un salariu lunar net de 1.263 de lei.

Un operator de introducere, prelucrare și validare de date cu o experiență de 2 ani, angajat full time în București, câștiga în 2019 un salariu net de 2.300 de lei lunar.

Un jonctor fibră angajat full time în Timișoara, cu o experiență în domeniu de 12 ani, câștiga în noiembrie 2019 un salariu lunar net de 4.000 de lei și un bonus de 500 de lei pe lună.

Listă de salarii la RDS RCS

 

Un tehnician de rețele de telecomunicații și calculatoare angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 10 ani, câștiga în noiembrie 2019 un salariu lunar net de 3.300 de lei.

Un operator pe calculator angajat full time în Constanța, cu o experiență în domeniu de 4 ani, câștiga în octombrie 2019 un salariu lunar net de 2.100 de lei, plus un bonus de 100 de lei lunar.

Un tehnician de telecomunicații angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 7 ani, câștiga în octombrie 2019 un salariu lunar net de 3.700 de lei.

Un coordonator de servicii pentru clienți, angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 5 ani, câștiga în iulie 2019 un salariu lunar net de 5.000 de lei.

Un supervizor angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 10 ani, câștiga în aprilie 2019 un salariu lunar net de 4.000 de lei, tichete de masă de 300 de lei lunar, un comision din vânzări de 4.000 de lei pe lună și alte bonusuri de 1.200 de lei pe an.

Un inginer de automatizări angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 10 ani, câștiga în aprilie 2019 un salariu lunar net de 9.000 de lei.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.