O zi pe tocuri. Ce a simțit un bărbat după acest experiment inedit

Brandon, pe tocuri Captură YouTube

Pentru că s-a săturat să le audă pe femei în fiecare zi plângându-se de dureri atunci când poartă tocuri, un tânăr a vrut să le demonstreze că se vaită fără motiv, așa că a purtat o zi întreagă încălțăminte cu toc.

La prima oră a zilei, Brandon Cohen a renunțat la pantofii săi obișnuiți și a încălțat o pereche de sandale elegante.

Tânărul din Los Angeles abia a reușit să ajungă până la lift, atunci când a înțeles prima dată cât de dificil este să mergi cu tocuri de 8, 10 sau 12 cm.

„Dumnezeule. Deja am dureri incredibile. Este uimitor“, exclamă Brandon în înregistrarea video pe care a postat-o pe YouTube.

Brandon a reușit performanța de a conduce cu sandalele, iar la serviciu a fost întâmpinat de privirile amuzate ale colegilor. Atunci când s-a așezat pe scaun a răsuflat ușurat.

La ora 12.30, tânărul a început să realizeze de ce femeile sunt uneori morocănoase şi nimeni nu le poate intra în voie. „Acum înţeleg. Este greu să fii femeie. Mă simt de parcă aş putea să omor pe cineva în clipa asta“.

La ora 2:30, Brandon începe să implore să fie lăsat să moară, incapabil să mai facă drumul până la maşină. Apoi simte că picioarele încep să-i tremure din cauza efortului şi a durerilor.

Finalul ruşinos îl surprinde la ora 7:15, atunci când cedează şi se îndreaptă spre casă în picioarele goale.

„Pur şi simplu n-am mai rezistat. Este o formă de tortură modernă“, a recunoscut Brandon, nu înainte de a mărturisi că îşi propusese să le dea femeilor o lecţie şi să le arate că după serviciu va mai avea energia să iasă în club şi să danseze pe tocuri.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Experiment social cu rezultat îngrijorător. Ce ar trebui să învețe copiii imediat

Doi tineri iau la pas Țara Moților pentru un documentar special

Cea mai răsfățată maimuță. Adoră să se spele pe dinți și să fie pieptănată

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.