Cea mai răsfățată maimuță. Adoră să se spele pe dinți și să fie pieptănată

Angel este pieptănată Foto: Captură YouTube

De multe ori, animalele învață să își imite stăpânii atât de bine, încât îi uimesc cu performanțele lor. Atunci când animalul de companie este un macac japonez, lucrurile sunt cu atât mai simple și mai uimitoare.

Macacii se numără printre cele mai dezvoltate primate. Au fața fără păr și au urechi mari, modul lor de locomoție se aseamănă cu cel al omului și nu au coadă. Își construiesc adăposturi în copaci pentru protecție și culcușuri pentru somn.

O maimuțică filmată de către stăpâna sa în timp ce așteaptă cuminte să fie spălată pe picioare i-a cucerit pe internauți.

Pe marginea chiuvetei, Angel suportă cu stoicism să îi fie curățate urechile cu bețișoare și să fie spălată pe picioare.

Ceea ce i-a amuzat cel mai mult pe cei care au văzut filmulețul devenit viral pe Facebook au fost privirile exasperate pe care i le-a aruncat din când în când stăpânei în timpul ritualului de frumusețe, dar și plăcerea pe care o are de a se spăla singură pe dinți.

„Acesta este probabil cel mai frumos filmuleț în care cineva se pregătește să meargă la somn pe care l-am văzut vreodată. Eu ar trebui să îmi tranchilizez fiica pentru a-i curăța urechile așa. Credeți că stăpâna negociază cu Angel?”, a comentat un internaut care a văzut filmulețul.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Întrecerea a doi căței spre bolul cu mâncare face senzație în mediul virtual

Un pui de hipopotam, primit ca o vedetă la Grădina Zoologică

Nunți de poveste în 70 de țări. Cum au fost primiți tinerii în România

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.