O viitoare mamă nevăzătoare a primit cel mai emoționant cadou la ecografie

Viitoarea mămică la ecograf Foto: Captură Youtube

Atunci când o femeie rămâne însărcinată, toate gândurile i se duc la bebeluș și la cum să se comporte ca să aibă parte de o sarcină liniștită, până la marea întâlnire.

Tatiana este o viitoare mămică, iar de la vârsta de 17 ani, aceasta a orbit. Acest lucru nu a împiedicat-o să își facă o familie și să cunoască bucuria maternității. Ea s-a dus la medic în săptămâna a 20-a de sarcină pentru o ecografie în care să afle dacă este totul în regulă cu bebelușul, iar doctorul i-a făcut cea mai mare bucurie a vieții ei.

După controlul de rigoare, în care medicul s-a uitat pe ecran pentru a vedea fătul, pe care Tatiana vrea să îl numească Murillo, acesta i-a povestit că are 146 de bătăi ale inimii pe minut, dar și cum arată.

Viitoarea tânără mamă află că fătul are nasul ca al ei și că ochii îi sunt închiși.

Aceasta îi spune medicului că își imaginează deja cum va arăta bebelușul, după descrierea pe care acesta i-a făcut-o. Ea spune zâmbind că își imaginează nasul micuțului ca pe un cartof mic, cu o gură mică și că abia așteaptă să îl strângă în brațe și să îl miroasă.

În acest timp, medicul îi pregătește cea mai frumoasă surpriză Tatianei și îi creează cu ajutorul unei imprimante 3D chipul fătului, în variantă tridimensională pentru a-i putea simți astfel trăsăturile feței.

Toate întrebările sale despre cum va arăta micuțul său au primit astfel cel mai emoționant răspuns, iar Tatiana s-a bucurat nespus să îl poată simți pe Murilo astfel și nu doar în momentele în care își atinge burtica și îi simte piciorușele.
Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor Greatnews:

Parlamentar la 20 de ani. Marea Britanie n-a mai avut un legiuitor mai tânăr din 1667!
Arhitectul care face case în stil tradițional românesc

Locuri de muncă sezoniere pentru români în străinătate
Afaceri de familie. 7 factori ce asigură succesul
O româncă agresată de un polițist și-a găsit dreptatea la CEDO. Ce despăgubire va primi