O străbunică face senzație pe ringul de dans

străbunică
Străbunică pe ringul de dans Foto: Capturi Youtube

La vârsta la care multe străbunici preferă să stea acasă și să aibă grijă de strănepoți, o doamnă reușește să facă senzație datorită pasiunilor sale.

Phyllis Sues are 92 de ani și duce de când se știe un stil de viață activ și sănătos, iar acest lucru se poate observa imediat cu ochiul liber. Femeia iubește să danseze și nu refuză nicio propunere de a se simți liberă pe ringul de dans.

În filmulețul care face senzație pe YouTube, simpatica străbunică este invitată la dans de către partenerul său chiar când împlinește vârsta de 92 de ani și reușește să îi uimească pe toți invitații săi prezenți în sală.

Aceasta dansează un tango de excepție cu partenerul său, iar prizele dificile par foarte ușoare pentru femeie, iar aplauzele celor care îi urmăresc nu o fac decât să danseze cu și mai multă pasiune.

Phyllis Sues s-a născut în New York în 1923, iar de la vârsta de 14 ani a descoperit cât de mult iubește dansul, așa că s-a apucat de balet și a știut că va face acest lucru întreaga sa viață. La vârsta de 83 de ani, Phyllis a învățat să danseze tango, iar de mai mulți ani obișnuiește să își compună muzica pe care dansează alături de partenerul său.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Gamer, meseria din care ieși la pensie la 20 de ani
Aplicația de „agățat” pentru elite. Ce CV trebuie să ai ca să socializezi cu o femeie realizată
Povestea campioanei care se antrenează în căpița de fân și muncește cu ziua

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.