Aplicația de „agățat” pentru elite. Ce CV trebuie să ai ca să socializezi cu o femeie realizată

The League este noua aplicație de matrimoniale destinată celor mai de succes persoane, cu CV-uri bine puse la punct și foarte ambițioase. În prezent, există doar în New York și numără deja 2,1 milioane de tineri considerați elite, adică cei care și-au dedicat până acum tot timpul carierei și s-au trezit singuri la 30 de ani.

Majoritatea celor din rețea sunt de la universități de renume. Cea care a realizat aplicația este absolventă de Stanford, o cheamă Amanda Bradford, și spune că cea mai importantă calitate care îți aduce un loc în The League este ambiția. Iar ambiția americancei este să ajute la formarea a mii de cupluri de persoane puternice.

Se vrea o aplicație exclusivistă pentru care aștepți la rând până ești acceptat. Cei mai mulți de pe lista de așteptare lucrează în domeniul finanțelor și publicității. Zeci de alți tineri din drept, medicină sau tehnologie frecventează aplicația.

După ce ești acceptat, poți face două invitații VIP altor prieteni. Doar că atunci când te înscrii îți este verificat CV –ul de pe Linkedin și rețeaua de prieteni. Nu trebuie să ai un anumit salariu ca să ajungi membru.

Este o rețea destul de civilizată, în care 70% dintre cei contactați și răspund la mesaje. Și până la această rețea, n-au mai apelat la servicii de dating online.

„Fetele și băieții din The League pot fi descriși ca având coloană vertebrală. Vrem ca membrii să fie mature și cu gust și pe care ni-i doream să-i scoatem la o cafea, nu doar să-i agățăm”, garantează inițiatoarea pentru Business Insider.

Aplicația e asemănătoare cu Tinder, doar că în fiecare zi ți se arată un număr limitat de persoane cu care te-ai potrivi. Sunt evitați colegii de muncă pentru a evita momentele jenante.

FOTO: Ale Art/Flickr

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.