O postare de pe Facebook i-a salvat viața unei femei

Laura, în centru, alături de prietenele sale Foto: Facebook Laura Everley

O femeie a primit o doua șansă la viață, după ce a văzut o postare pe pagina de Facebook a unui prieten, în care erau detaliate simptomele cancerului.

Britanica și-a dat seama atunci că și ea ar putea suferi de acestă boală, așa că și-a sunat urgent medicul.

În vârstă de 36 de ani, Laura Everly experimenta câteva simptome îngrijorătoare, ca balonare, dureri de spate, constipație și nevoia de a urina des, dar a crezut tot timpul că acestea se datorează colonului iritabil sau endometriozei, de care suferise în trecut.  Ea a urmat un regim, dar starea ei nu s-a îmbunătățit.

„Am început să mănânc produse fără gluten, dar nu am observat nicio diferență. Ideea de cancer nu era în capul meu. Pur și simplu nu te gândești niciodată că o să ți se întâmple ție”, a mărturisit femeia.

La începutul anului 2014, simptomele durau deja de trei luni, iar într-o seară, în timp ce stătea pe Facebook, a descoperit postarea unui prieten, care era menită să atragă atenția asupra cancerului ovarian.

„Era vorba despre experiența unei femei bolnave de cancer și era o listă de simptome, pe care am realizat că le am și eu. Mi-am sunat medicul și i-am spus că s-ar putea să am cancer”, a explicat Laura pentru The Mirror.

Într-adevăr, în urma unei biopsii, medicii au anunțat-o că are carcinom cu celule clare, cea mai frecventă tumoră malignă a adultului.

Deși ar mai vrut să devină mamă și să îi ofere frățiori fiului ei de cinci ani, Laura a fost de acord cu o histerectomie totală, pentru a evita orice risc. Ea se află acum la finalului tratamentului de chimioterapie, iar medicii sunt încrezători în șansele sale de vindecare.

Recomandările editorilor GreatNews:


Cum a fost ridicată Columna lui Traian. Explicația, într-un filmuleț extraordinar
3 afaceri profitabile cu arbuști fructiferi. Câți bani se fac cu mure, zmeură și cătină

Mobilizare exemplară la metrou, pentru salvarea unei femei prinse între vagon și peron
Salvare emoționantă, după două luni în mijlocul oceanului

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.