Salvare emoționantă, după două luni în mijlocul oceanului

Louis a fost salvat după 66 de zile Foto: Captură Youtube

Un bărbat poate spune că s-a născut a doua oară, după ce a fost salvat din apele Oceanului Atlantic.

Louis Jordan, în vârstă de 37 de ani, a fost salvat după ce a plutit în derivă timp de 66 de zile, într-o barcă de pescuit, în nordul Oceanului Atlantic.

Atunci când își pierduse orice speranță că va fi găsit în viață, marinari ai navei germane Houston Express au observat barca de pescuit la aproximativ 400 de kilometri în largul Statelor Unite, în Oceanul Atlantic.

Louis Jordan a fost găsit în viaţă în barca de pescuit în care plutise peste două luni în derivă din cauza unei defecţiuni la motor, iar toți cei care îl cunosc cred că este o minune că încă mai trăiește.

„Mă simt bine acum”, a declarat Louis Jordan de la bordul navei-cargo care l-a salvat. Pescarul a explicat că în perioada în care a plutit în barca de pescuit a consumat peşte crud şi a băut apă de ploaie.

El a fost dus în siguranță cu elicopterul la spital, unde medicii l-au examinat și i-au tratat rănile pe care le-a dobândit cât timp a plutit în mijlocul Oceanului Atlantic.

Apropiații familiei sale spun că nu și-au pierdut niciodată speranța că Louis va fi găsit în viață și cred că este un miracol.

KzQ7Vl
Recomandările editorilor GreatNews:

O fabrică de pâine, cu o istorie de 170 de ani, a intrat în faliment
Păpușile nepotrivite pentru fetițe, modificate total de către o mamă

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.