Loteria bonurilor fiscale. Care sunt bonurile câștigătoare din luna septembrie

O nouă extragere la Loteria bonurilor fiscale sursa foto: MyName via Wikimedia Commons

Bonurile câștigătoare la extragerea Loteriei fiscale de astăzi sunt cele din data de 16 septembrie, cu valoarea de 274 de lei.

La această extragere au participat toate bonurile fiscale emise în perioada 1 – 30 septembrie 2015.

Fondul de premiere pentru extragerea lunară este de 1 milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

Selecția câștigătorilor va fi realizată în două etape. Astfel, astăzi, 18 octombrie, a fost organizată prima etapă de selecție, care a constat în extragerea din urne a bilelor cu ziua și cu valoarea bonurilor câștigătoare.

După centralizarea cererilor de revendicare a premiilor, dacă numărul acestora va fi mai mare de 100, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru alegerea a maximum 100 de bonuri câștigătoare.

Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câștigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), alături de copia actului de identitate și de o cerere, la orice administrație fiscală din structura ANAF.

Un bon fiscal este considerat câștigător doar dacă îndeplinește cumulativ condițiile prevăzute de lege, având înscrise elementele obligatorii care arată că a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat (de exemplu: logotipul și seria fiscală ale aparatului de marcat electronic fiscal, data și ora emiterii precum și numărul de ordine).

La ultimele extrageri au câștigat bonurile fiscale:
* din data de 5 august cu o valoare de 320 de lei
* din data de 23 iulie cu o valoare de 364 de lei
* din data de 1 iunie cu o valoare de 509 lei

Nu aruncați bonurile fiscale necâștigătoare !

Chiar dacă bonurile dumneavoastră din perioada 1 – 30 septembrie nu au ieșit câștigătoare, le puteți păstra pentru  extragerea specială de Crăciun: Ministerul Finanţelor intenționează să organizeze în data de 27 decembrie 2015 o extragere specială la Loteria bonurilor fiscale, pentru bonurile emise în intervalul 1 septembrie – 30 noiembrie.

Dacă acest articol vi s-a părut util, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Primul spital cu heliport pe acoperiș din România
Un cuplu de profesori cu inimă mare. Oferă meditații gratuite pentru elevii sărmani
Reduceri eMAG Festivalul Toamnei. Cele mai bune oferte înainte de Black Friday 2015
Locuri de muncă la Mega Image. LISTA posturilor disponibile și salariile de la Mega Image

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.