Locuri de muncă la Mega Image. LISTA posturilor disponibile și salariile de la Mega Image

locuri de muncă mega image angajări
Foto: bitwindoors.ro

Lanțul de supermarketuri Mega Image angajează sute de persoane în această perioadă, pe diferite posturi, de la lucrători comerciali și casieri la șefi de magazin.

Toate cele peste 300 de locuri de muncă disponibile la Mega Image în această perioadă pot fi consultate AICI.

Posturile disponibile în această perioadă la Mega Image sunt: junior business controller, lucrător comercial, casier, vânzător, șef de departament, analist reaprovizionare, windows system engineer, consilier de vânzări health & wellness.

Pentru posturile de lucrător comercial, casier sau vănzător, candidatul ideal trebuie să fie deschis către client, să fie responsabil și serios, dinamic, flexibil și să lucreze bine în echipă. De asemenea, trebuie să fie disponibil pentru program de lucru în ture.

Pentru posturile de șefi de departament, angajatorul caută persoane care au cunoștințe de operare pe calculator de nivel mediu, cunoștințe de limba engleză (nivel mediu), abilități de comunicare, organizare și coordonare, care sunt responsabile, corecte și flexibile, precum și dornice de a învăța și a se dezvolta profesional.

Printre beneficiile pentru angajați se numără: tichete de masă, stragii și programe de instruire în companie, posibilitatea de a lucra în apropierea domiciliului, posibilități de dezvoltare profesională.

Puteți aplica pentru locul de muncă dorit AICI (click pe link pentru a deschide pagina cu joburi).

Ce salarii sunt la Mega Image

Potrivit informațiilor postate de un angajat Mega Image pe site-ul undelucram.ro (o comunitate online unde persoanele pot împărtăşi experienţa avută la locul de muncă, pentru a evalua angajatorii şi condiţiile de lucru pe care aceştia le oferă), salariul unui casier era de 800 de lei în noiembrie 2014.

Conform informațiilor postate pe același site, un șef de departament are pentru început salariul de 1.600 de lei brut (sau de 1.800 de lei brut în funcție de experiența în domeniu), adică aproximativ 1.100 de lei net (sau 1.300 de lei, după caz) și bonuri de masă.

Un alt utilizator al site-ului a oferit informația că un șef de departament are salariul net la început de 1.200 de lei.

În anul 2014, un angajat full time în Ciorogârla, cu experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga 800 de lei net plus bonuri de masă.

Tot în 2014, un casier angajat part time în București, cu experiență în domeniu de 3 ani, câștiga un salariu lunar net de 450 de lei.

Un șef de departament angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în 2014 un salariu lunar net de 1.200 de lei.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața muncii, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte articole cu locuri de muncă:

Locuri de muncă la Penny, în toată țara. LISTA posturilor disponibile și salariile de la Penny
Locuri de muncă la Kaufland, în toată țara. LISTA posturilor libere și salariile de la Kaufland
Locuri de muncă la Dedeman și Praktiker. Ce posturi sunt libere și cât este salariul
Locuri de muncă pentru români în străinătate. Posturi disponibile în logistică

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.