Reduceri eMAG Festivalul Toamnei. Cele mai bune oferte înainte de Black Friday 2015

reduceri emag
Foto: blog.emag.ro

În perioada 13-19 octombrie, cel mai mare magazin online din România desfășoară Festivalul Toamnei, o campanie de reduceri eMAG care vine cu oferte interesante la diferite categorii de produse, înainte de Black Friday 2015. eMAG are mii de produse la reducere în această perioadă, iar unele dintre ele se bucură de o reducere de până la 70%.

Întreaga listă de reduceri eMAG Festivalul Toamnei este disponibilă AICI.

Iată categoriile de produse incluse de eMAG în campania de reduceri Festivalul Toamnei:

* Telefoane mobile, tablete, ceasuri și alte accesorii – reduceri de până la 40%. Toate modelele pot fi văzute AICI.

* Laptopuri, desktop PC-uri, monitoare, genți și accesorii pentru laptopuri, componente PC, imprimante, scannere, căști, mouse-uri, tastaturi – reduceri de până la 50%. Toate modelele pot fi văzute AICI.

* Televizoare, sisteme home cinema și audio, videoproiectoare, ecrane de proiecție, eBook readere, playere, boxe portabile, aparate foto – reduceri de până la 50%. Toate modelele pot fi văzute AICI.

* Electrocasnice (mașini de spălat, uscătoare, combine frigorifice, frigidere, cuptoare incorporabile, mașini de spălat vase, aragaze, hote, cuptoare de microunde) – reduceri de până la 25% Toate modelele pot fi văzute AICI.

* Fashion și sport (îmbrăcăminte, încălțăminte, ceasuri, genți) – reduceri de până la 80%. Toate modelele pot fi văzute AICI.

Reduceri eMAG Festivalul Toamnei

* Îngrijire personală și parfumuri (epilatoare, aparate de ras și de tuns, plăci, perii, uscătoare, periuțe de dinți electrice, parfumuri etc) – reduceri de până la 50%. Toate modelele pot fi văzute AICI.

* Articole pentru copii și jucării (scutece, mâncare pentru bebeluși, scaune auto, cărucioare, marsupii, mobilă pentru camera copilului, jucării) – reduceri de până la 50%. Toate modelele pot fi văzute AICI.

* Mobilier, cărți și decorațiuni (decorațiuni pentru Crăciun și pentru Halloween, mobilă, saltele, scaune de birou, canapele, fotolii, covoare, comode TV, biblioteci, dulapuri, seturi pentru bucătărie sau pentru dormitor, pilote, perne, servicii de masă, decorațiuni, lenjerii, prosoape, vase și ustensile pentru gătit) – reduceri de până la 70%. Toate modelele pot fi văzute AICI.

* Auto și bricolaj (anvelope, navigații GPS, electronice auto, accesorii auto, unelte pentru grădinărit, pompe) – reduceri de până la 33%. Toate modelele pot fi văzute AICI.

Întreaga listă de reduceri eMAG Festivalul Toamnei este disponibilă AICI.

Recomandările editorilor GreatNews:

Elevă dată afară de la ore de directoare pentru că avea un model pe fustă
Venituri mai mari pentru profesori. Cu cât cresc salariile dascălilor de la 1 decembrie
Cele mai avantajoase oferte la boilere de la eMAG
Locuri de muncă în străinătate pentru mecanici și electricieni români