Locuri de muncă în străinătate pentru șoferi. Top oferte în 2015

Șoferii români sunt căutați de zeci de companii din străinătate. Majoritatea angajatorilor propun salarii de peste 1500 de euro pe lună.

În acest articol, dăm detalii despre cele mai bune locuri de muncă disponibile șoferilor români, în țări ca Germania, Franța sau Olanda.

Important! Cei care vor să aplice la aceste joburi trebuie să își facă mai întâi un CV, aici.

Locuri de muncă în străinătate pentru șoferi care au doar permis de conducere categoria B

Șofer în Londra sau Paris. Șoferii trecuți de 25 de ani, cu minimum trei ani experiență de șofat și o stare de sănătate bună pot aplica pentru un post de șofer în Londra sau Paris, scos la concurs de compania 23 DRIVERS Ltd. Mai multe detalii despre acest loc de muncă găsiți AICI.

Șofer în Germania. Șoferii care au permis de conducere categoria B pot aplica și la un job ce presupune efectuarea de curse cu microbuze de marfă în regim de curier expres în interiorul Germaniei, dar și în unele state din vestul Europei. Salariul este de peste 1500 de euro, iar candidatul NU trebuie neapărat să știe limba germană. Se oferă bonusuri pentru depășirea targetului lunar. Mai multe detalii despre acest loc de muncă găsiți AICI.

Locuri de muncă în străinătate pentru posesorii de permis C / C+E

Șofer la firma belgiană Groep H. Essers. Posesorii de permic C E se pot înscrie pentru cele 10 joburi scoase la concurs de această companie belgiană cu circa 3600 de angajați, în 12 țări din Europa. Candidații trebuie să aibă atestat, ADR și să aibă experiență ca șoferi de TIR. Mai multe detalii despre acest loc de muncă găsiți AICI.

Șofer în Danemarca, Germania, Norvegia, Suedia. Sunt scoase la concurs 5 joburi, la care pot candida posesori de permis de conducere categoria C E. Candidații trebuie să aibă experiență în trafic internațional și să nu fi avut vreodată permisul suspendat din cauza consumului de băuturi alcoolice. Mai multe detalii găsiți AICI.

Șofer pentru compania olandeză Jan de Rijk Logistics. Compania olandeză caută 8 șoferi, posesori de permis CE, cu certificat de transport rutiere de marfă și certificat de formare ADR. Salariul este de peste 1500 de euro pe lună. Mai multe detalii găsiți AICI.

Alte locuri de muncă în străinătate pentru șoferi români sunt listate AICI.

Dacă v-a plăcut acest articol și vreți să citiți și alte articole despre locuri de muncă în România și în străinătate, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte oferte de muncă în străinătate:

Locuri de muncă în străinătate. Cele mai bune oferte în agricultură

Locuri de muncă în străinătate, pentru necalificați. Oferte în 2015

Locuri de muncă pentru români, în Anglia

Locuri de muncă pentru români în Danemarca

Locuri de muncă pentru români în Suedia