Locuri de muncă în străinătate. Cele mai bune oferte în agricultură

Munca în agricultură este (încă) prost plătită în România, însă salariile din străinătate sunt ridicate, pe măsura muncii grele depuse.

Important! Pentru a aplica la unul sau mai multe dintre joburile de mai jos trebuie să creați un CV aici.

O companie din Irlanda caută zece culegători de ciuperci pentru o crescătorie aflată la 30 de kilometri de Dublin.

Candidaților li se cere doar să fie apți de muncă grea și să fie energici. Se lucreză între 40 și 48 de ore pe săptămâna, iar plata se face săptămânal. Angajații care acceptă să lucreze duminica primesc un bonus de 20%. Toate detaliile despre acest loc de muncă pot fi consultate AICI.

Cei care vor să lucreze în Marea Britanie pot opta și pentru cele 10 joburi scoase la concurs de o companie care caută personal pentru împachetat în depozite. Cei interesați de acest job pot aplica AICI.

Cei care au cunoștințe de limba greacă pot candida și pentru jobul de cumpărător de fructe și legume. Candidatul ales se va ocupa cu achiziționarea de fructe și legume și de întreținerea relației cu furnizorii de mărfuri. Cei interesați pot aplica la acest job AICI.

Alte oferte de muncă în străinătate:

Locuri de muncă în străinătate, pentru necalificați. Oferte în 2015

Locuri de muncă pentru români, în Anglia

Locuri de muncă pentru români în Danemarca

Locuri de muncă pentru români în Suedia

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.