Locuri de muncă în străinătate pentru pasionații de gătit. Se caută femei, bărbați, cupluri

Locuri de muncă în Germania Foto: Hccougar via Wikimedia Commons
Locuri de muncă în Germania Foto: Hccougar via Wikimedia Commons

Românii pasionați de gătit care vor să lucreze ca bucătari în Europa au la dispoziție, în această perioadă, mai multe oferte de angajare venite din partea unor hoteluri, restaurante, pizzerii sau gelaterii din țări precum Marea Britanie, Germania sau Olanda.

Marea Britanie. O companie de recrutare caută bucătari, cofetari și patiseri care să lucreze în Marea Britanie (Anglia, Țara Galilor, Scoția, Irlanda, Insula Jersey).

Firma recrutează personal cu orice nivel de exepriență care să lucreze în hoteluri de 3-4-5 stele, în restaurante de fine dining, hoteluri de lux sau restaurante cu stele Michelin.

Pentru bucătarii cu experiență în hoteluri de 4-5 stele pachetul salarial este de minimum 18.000 de lire pe an și poate ajunge la 30.000 de lire pe an (așadar, salariul este cuprins între 2.065 de euro pe lună și poate ajunge la 3.440 de euro pe lună).

Sunt disponibile atât locuri de muncă full time și permanente, cât și sezoniere și part time.

Mai multe informații despre locurile de muncă disponibile aflați AICI.

Germania. O agenție din Germania selecționează personal care să lucreze în Germania în domeniul gastronomic în posturi de bucătar, ajutor de bucătar și ajutor în bucătărie în restaurante, pizzerii și gelaterii. Agenția caută fete, băieți sau cupluri.

Candidatul ideal este muncitor, are o personalitate plăcută, este serios și responsabil.

Cazarea și masa sunt gratuite, se oferă asigurare medicală la locul de muncă și contract legal, iar salariul este cuprins între 1.000 și 1.500 de euro net pe lună.

Mai multe informații despre locurile de muncă disponibile aflați AICI.

Vase de croazieră. O companie care deține vase de croazieră organizează în luna octombrie mai multe interviuri în România pentru a angaja personal care să muncească pe mare.

În afară de chelneri și de barmani, compania angajează și 12 bucătari.

Cazarea și mesele sunt asigurate la bord, iar candidații ideali trebuie să aibă minimum 21 de ani și să cunoască limba engleză la nivel conversațional.

Mai multe informații despre interviurile care vor avea loc în România și despre cum puteți aplica la aceste locuri de muncă găsiți AICI.

Marea Britanie. O companie de recrutare de personal caută bucătari care să muncească în restaurante și hoteluri din Marea Britanie. Sunt disponibile pozițiile de bucătar, bucătar șef, ajutor de bucătar.

Contractele se fac pe minimum 12 luni, iar locuri de muncă sunt în Norfolk, Somersat, Suffolk, Essex, Swansea, Colchester, Devon și în zona de nord din Marea Britanie. Angajatorul promite condiții de muncă excelente, în hoteluri de 3, 4 și 5 stele, în restaurante cu specific internațional.

Candidatul ideal trebuie să cunoască limba engleză la un nivel mediu, conversațional, să nu aibă antecedente penale, să fie sănătos și să fie o persoană sociabilă, răbdătoare și adaptabilă.

Salariul pentru un bucătar junior pornește de la 13.500 de lire pe an (1.540 de euro pe lună) și ajunge la peste 18.000 de lire pe an pentru un bucătar șef (2.065 de euro pe lună).

AICI puteți aplica la aceste locuri de muncă.

Olanda. O companie a scos la concurs un post de bucătar care să lucreze într-o cantină dintr-un șantier naval din Olanda. Candidatul ideal este pasionat, creativ, bun organizator și gestionar al resurselor și al bugetelor.

Cazarea și transportul sunt asigurate. Sarcina bucătarului este de a prepara produsele existente în meniu.

Salariul este de 1.000 – 1.500 de euro pe lună.

AICI puteți afla mai multe informații despre acest loc de muncă și puteți aplica.

reduceri emag

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața muncii, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte oferte de locuri de muncă:

Muncește și călătorește. Locuri de muncă pe vase de croazieră
Locuri de muncă pentru șoferi în Germania, Marea Britanie, Olanda. Salarii de peste 3.000 de euro
Locuri de muncă în Marea Britanie. Se caută personal pentru îngrijirea bătrânilor
Locuri de muncă în Germania. Se caută zugravi, electricieni, tâmplari sau instalatori
Locuri de muncă în depozite din Marea Britanie, pentru necalificați. Salarii de peste 2.000 de euro

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.