Locuri de muncă în depozite din Marea Britanie, pentru necalificați. Salarii de peste 2.000 de euro

depozit
Foto: TSA Archives via Wikimedia Commons

Românii interesați de locuri de muncă în străinătate pentru necalificați au la dispoziție, în această perioadă, mai multe oferte de angajare în depozite din Marea Britanie.

O agenție de recrutare și plasare a forței de muncă în străinătate caută 50 de persoane care să muncească în depozite din Anglia. Programul „Lucrători depozite în Anglia” este deschis tuturor persoanelor interesate, chiar dacă nu au calificare sau experiență.

Veniturile brute sunt cuprinse între 6,5 și 9 lire pe oră, putând ajunge așadar la peste 2.000 de euro pe lună.

De asemenea, toți candidații vor avea parte de un stagiu scurt de pregătire de aproximativ câteva zile, înainte de începerea muncii.

Printre responsabilitățile muncitorilor se numără: depozitarea mărfurilor, mutarea bunurilor și a produselor în depozit, selectarea și ambalarea produselor pentru expediere, încărcarea și descărcarea mărfurilor, întreținerea curățeniei în depozit.

Toate detaliile despre aceste joburi sunt disponibile AICI.

O agenție de recrutare britanică este în căutarea a 50 de persoane care să muncească în centre de distribuție din Marea Britanie. Nu se percep taxe sau comisioane.

Candidatul ideal trebuie să fie dispus să muncească în schimburi și să fie atent la detalii.

Printre responsabilitățile angajaților se numără localizarea, identificarea și transportul produselor de la locul lor din depozit spre zonele de asamblare a comenzilor, împachetarea comenzilor și primirea și expedierea de bunuri.

Plata este cuprinsă între 6,50 și 8,13 lire pe oră, putând ajunge așadar la peste 1.800 de euro lunar. Vacanța plătită este de 28 de zile lucrătoare pe an. Angajatorul oferă și training la locul de muncă.

Mai multe informații despre aceste locuri de muncă puteți găsi AICI.

O firmă de recrutare caută 25 de persoane care să lucreze ca operatori în depozite din Anglia.

Candidatul ideal are o atitudine flexibilă și este o persoană muncitoare. Experiența anterioară în cadrul unui depozit reprezintă un avantaj, dar nu este obligatorie, posturile fiind disponibile și pentru necalificați.

Jobul presupune folosirea echipamentelor de ridicare și de transport al mărfurilor, preluarea, colectarea, manipularea și livrarea comenzilor.

Contractul se face pe perioadă nedeterminată, fiind înregistrat la camera de muncă din Anglia. Plata este de 7 lire pe oră plus bonus pentru orele suplimentare și atingerea baremurilor de livrări. Venitul brut este de aproape 1.700 de euro lunar. Concediul este de 21 de zile.

Mai multe informații despre aceste locuri de muncă găsiți la acest link.
reduceri emag

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața muncii, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte oferte de locuri de muncă:

Locuri de muncă în Germania și Olanda. Se caută oameni în construcții și instalatori
McDonald`s face angajări. Iată ce posturi sunt disponibile
Locuri de munca pentru români în străinătate. Electricieni și tehnicieni pentru Vestul Europei și țările din Golf
Locuri de muncă în fabrici și depozite din Marea Britanie, Olanda, Germania. Salarii de peste 1.800 de euro