Locuri de muncă pentru șoferi în Germania, Marea Britanie, Olanda. Salarii de peste 3.000 de euro

FOTO: Mercedes Benz locuri de muncă în sua
FOTO: Mercedes Benz

Românii care vor să lucreze ca șoferi în Europa au la dispoziție, în această perioadă, mai multe oferte de angajare venite din partea unor firme de transport din Marea Britanie, Germania, Irlanda sau Olanda.

Angajatorii promit salarii motivante și contracte de muncă legale.

Marea Britanie. O companie de recrutare din Marea Britanie specializată în plasarea de forță de muncă din domeniile Distribuție și Transporturi caută 20 de șoferi de tir care să muncească în Marea Britanie.

Potrivit angajatorului, candidatul ideal are o bună cunoaștere a limbii engleze. Șoferii selectați vor avea de aprovizionat supermarket-uri în diferite orașe din Marea Britanie: Liverpool, Heywood, Rochdale, Leeds.

Rata de plată este de 9 – 15 lire pe oră, așadar salariul poate ajunge la 3.300 de euro pe lună dacă șoferul lucrează 8 ore pe zi, timp de 20 de zile pe lună.

Locurile de muncă sunt disponibile imediat.

Mai multe informații despre aceste locuri de muncă găsiți AICI.

Germania. O companie caută 24 de șoferi care să lucreze în Germania. Angajarea se face din prima zi, cu toate asigurările sociale, și nu se ia comision.

Salariile sunt de 2.300 – 3.000 de euro.

Șoferii primesc și ajutor cu actele pentru integrarea familiei în Germania.

Aceste locuri de muncă sunt disponibile AICI.

Irlanda. O agenție de recrutare este în căutarea a 20 de șoferi care să lucreze în Irlanda în transportul de mărfuri. Candidații trebuie să aibă cunoștințe de limbă engleză de nivel mediu, să nu aibă antecedente penale, să fie serioși și responsabili.

Se lucrează 8 ore pe zi, 48 de ore pe săptămână, iar plata este de 13,21 euro/oră, venituri garantate de minim 2.000 de euro pe lună. Se acordă un bonus de 10 euro pe zi pentru fiecare zi de muncă efectuată.

Mai multe detalii despre aceste locuri de muncă aflați AICI.

Germania – Italia. O companie vrea să angajeze un șofer care să lucreze pe ruta Italia – Germania – Italia (tranzit Austria). Candidatul ideal trebuie să aibă cunoștințe minime de mecanică auto și de întreținere a autocamioanelor și să fie disponibil să lucreze în Europa de Vest pentru perioade de timp cuprinse între 8 și 9 săptămâni (transport intracomunitar).

Jobul este full time și presupune transportul de mărfuri pe rute intracomunitare, conform instrucțiunilor primite de la dispecerat. Schimbul șoferilor se face în Germania/Italia, cu microbuzele companiei, la fiecare 4/8/12 săptămâni, urmate de 7/14/28 zile de concediu.

Compania promite o salarizare fixă plus o diurnă zilnică de deplasare de 55 de euro pe zi.

AICI găsiți mai multe informații și puteți aplica la acest loc de muncă.

UE. O companie olandeză caută 8 șoferi care să efectueze transport de marfă în toată Europa. Șoferii ideali trebuie să aibă bune abilități de comunicare, să cunoască o limbă străină și să aibă o atitudine flexibilă.

Mai multe informații despre aceste locuri de muncă puteți găsi AICI.

Cehia. O companie angajează 10 șoferi profesioniști pentru transport internațional (TIR). Candidații trebuie să cunoască limba engleză și să aibă carnet de șofer categoria CE (clasa 2) pentru camion TIR.

Salariul net este între 1.300 și 1.500 de euro pe lună.

Mai multe informații despre aceste locuri de muncă puteți găsi AICI.

UE. O firmă angajează un șofer de tir care să lucreze în străinătate. Candidatul ideal este o persoană responsabilă și care are cunoștințe de limbă spaniolă.

Angajatorul promite un salariu atractiv.

AICI găsiți mai multe informații despre acest loc de muncă și puteți aplica.

AICI găsiți și alte locuri de muncă în străinătate pentru șoferi.

emag

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața muncii, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte oferte de locuri de muncă:

Locuri de muncă în depozite din Marea Britanie, pentru necalificați. Salarii de peste 2.000 de euro
Ce salarii sunt la Carrefour, Kaufland, Billa, Cora și Auchan
Locuri de muncă în Marea Britanie. Se caută personal pentru îngrijirea bătrânilor
Locuri de muncă în Germania. Se caută zugravi, electricieni, tâmplari sau instalatori
Ce salarii sunt la Mega Image, Lidl, Profi și Penny