Locuri de muncă pentru ingineri și maiștri, în Germania și Franța. Salariile trec de 1500 de euro

Firme din Germania și Franța caută, în această perioadă, ingineri. Salariile trec, în unele cazuri, de 2000 de euro.

1. O companie care activează în domeniul construcțiilor scoate la concurs 50 de joburi, pentru dulgheri, fierari, macaragii și ingineri cu experiență în lucrul pe șantier. În cazul dulgherilor, fierarilor și macaragiilor, salariul minim este de 1000 de euro. Pentru ingineri, salariul ajunge la 1500 de euro.

Toate detaliile despre aceste locuri de muncă pot fi consultate AICI.

2. O firmă din Germania caută un inginer specializat în confecții metalice. Angajatorii atrag atenția că își doresc o persoană care să aibă o experiență adevărată în acest domeniu, nu una care să aibă o pregătire pur teoretică. Pot candida la acest loc de muncă cei care au studii de inginer sau maistru.

Candidatul ales va conduce un grup de lăcătuși și sudori și va planifica, va supraveghea și va controla execuția proiectelor.

Toate detaliile despre acest loc de muncă pot fi consultate AICI.

3. Francezii caută 10 ingineri cu cunosțințe de programare CNC, cu experiență în aeronautică și/sau industria auto (AUTOCAD).

Candidații aleși vor lucra pentru o companie franceză specializată în domeniile aeronautică, automobile de lux și sport, cu clienți precu, Airbus, Boeing, Bombardier, Rolls Royce, Mercedes, Porsche, Ferrari, Renault sau BMW.

Toate detaliile despre acest loc de muncă sunt disponibile AICI.

Alte oferte de muncă în străinătate:

Locuri de muncă pe vase de croazieră
Locuri de muncă în fermele din Danemarca. Se poate merge și în cuplu
Locuri de muncă în străinătate pentru bucătari și ospătari. Oferte în Franța și Germania
Locuri de muncă în străinătate pentru șoferi. Top oferte în 2015
Locuri de muncă în străinătate, pentru necalificați
Locuri de muncă pentru români, în Anglia
Locuri de muncă pentru români în Danemarca
Locuri de muncă pentru români în Suedia

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.