Locuri de muncă în construcții și industrie pentru români în străinătate

Angajatorii din străinătate au oferte variate pentru românii care doresc să lucreze în construcții sau în alte industrii tehnice. Le găsiți pe toate în acest articol.

Muncitorii români pot alege Suedia, unde o companie de construcții angajează montatori de țiglă ceramică. Este necesară experiența, dar și cunoașterea limbii engleze sau suedeze.

Programul este de opt ore pe zi, cinci zile pe săptămână, iar beneficiile sunt: salariu de 1.100 de euro pe lună plus cazare, în timp ce orele suplimentare sunt remunerate cu 6,7 euro pe oră. Găsiți toate detaliile AICI.

Polonezii sunt în căutare de izolatori industriali, atât în construcții, cât și în industria de petrol și gaze. Pot aplica și muncitorii necalificați, dar cu experiență în domeniul izolării țevilor sau în industria petrochimică.

Salariul este între 1.000 și 1.500 de euro pe lună. Puteți aplica pentru acest job AICI.

Compania Nordeska angajează instalatori de panouri pe vapoare. Locul de angajare este Lituania, însă muncitorii pot fi trimiși și în Germania pentru unele proiecte.

Se cere o experiență de minimum un an și abilități de comunicare în limba engleză sau în rusă. Durata contractului este împărțită pe segmente: 8-9 săptămâni de muncă, apoi 2-3 săptămâni de vacanță.

Compania oferă haine și unelte, însă drumul până la Klaipeda, în Lituania e plătit de angajat. Salariul este de 1.300 de euro net, fiind negociabil. De asemenea, cazarea este plătită de companie. Găsiți toate detaliile AICI.

Dacă preferați Franța și aveți cel puțin 5 ani de experiență în construcții, o companie din Hexagon vă cheamă la muncă. Se caută zidari, sugravi, montatori de faianță și gresie. Pachetul salarial e atractiv, iar cazarea și transportul sunt asigurate de angajator. Aplicați AICI.

O companie belgiană este în căutare de personal care să asigure curățenia în clădiri de birouri. Este un job pentru femei, iar experiența nu este obligatorie, ci doar cunoștințe de limba engleză sau franceză.

Locul de muncă este pe termen lung, iar pachetul salarial este atractiv, între 1.200 și 1.400 de euro pe lună, angajatul urmând să lucreze cu contract de muncă. Există și diverse bonusuri de performanță și pentru cei care dețin carnet de conducere. Vă puteți angaja AICI.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața muncii, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte oferte cu locuri de muncă în străinătate:

Ocazie unică! Locuri de muncă în agricultură, în Canada
Locuri de muncă în Germania, cu contract de muncă. Angajații model primesc și o excursie
Locuri de muncă sezoniere pentru români în străinătate
Locuri de muncă în vara aceasta pe litoralul din Grecia
Locuri de muncă pentru ingineri și maiștri, în Germania și Franța. Salariile trec de 1500 de euro
Locuri de muncă pe vase de croazieră. Se caută ghizi turistici, ospătari și bucătari
Locuri de muncă în străinătate în domeniul promovării produselor. Salarii de până la 2.500 de lire