Locuri de muncă pentru români, în Franţa. Top oferte în 2015

Românii nu au o imagine foarte bună în Franţa, dar angajatorii din această ţară ştiu că forţa de muncă din ţara noastre este una relativ ieftină şi bine instruită. Cum mulţi dintre români au studiat şi franceza în şcoală, integrarea este un pic mai uşoară.

În acest articol, prezentăm o listă cu joburile la care pot aplica românii care vor să trăiască şi să muncească în Franţa. Găsim în listă  atât joburi pentru personal cu înaltă calificare (medici specialişti, specialişti IT, ingineri), cât şi locuri de muncă pentru şoferi, zidari, bucătari, spălători.

Zidari şi sudori. Sunt scoase la concurs patru locuri de muncă. Candidaţii trebuie să aibă experienţă în domeniu de cel puţin un an şi permis de conducere categoria B. Salariul este de 1.300 de euro. Mai multe detalii despre acest loc de muncă găsiţi AICI.

Medic într-o staţiune termală. Sunt căutaţi doi medici generalişti, care vor consulta zilnic pacienţii din staţiunea termală şi le va prescire acestora tratamentele necesare. Staţiunea va pune la dispoziţia medicului şi o locuinţă de serviciu. Mai multe detalii despre acest loc de muncă găsiţi AICI.

Dezvoltator aplicaţii iOS. Candidaţii trebuie să aibă o experienţă de 1-3 ani în dezvoltarea de aplicaţii iOS. Cunoscătorii de PHP, Python şi JavaScript au un avantaj. Sunt scose la concurs două joburi. Candidaţii pot aplica AICI.

Şofer de camion. Sunt scoase la concurs cinci joburi. Candidaţii trebuie să aibă permis categoria E şi o experienţă de şofer pe autocamion de minim trei ani. Mai multe detalii despre acest loc de muncă găsiţi AICI.

Şofer de camion. Sunt scoase la concurs două locuri de muncă. Candidaţii trebuie să aibă cunoştinţe de bază în franceză, engleză sau germană şi permis C+E. Şoferii sunt plătiţi săptămânal şi lucrează în sistem 3 luni de muncă, o lună de pauză. Biletul de avion de după cele trei luni de lucru este asigurat de angajator. Mai multe detalii despre acest loc de muncă găsiţi AICI.

Medici generalişti, specialişti şi dentişti. Sunt scoase la concurs 30 de locuri de muncă. Candidaţii trebuie să vorbească franceza, iar cei aleşi vor beneficia şi de sprijin în pentru o relocare cât mai comodă. Mai multe detalii despre acest loc de muncă găsiţi AICI.

Inginer pentru suport tehnic. Candidaţii trebuie să aibă studii în Calculatoare şi experienţă în domeniul bazelor de date (MS SQL, ORACLE) şi solide cunoştinţe de Java. Salariul oferit este de circa 30.000 de dolari pe an. Mai multe detalii despre acest loc de muncă găsiţi AICI.

Consultant IT. Candidaţii trebuie să vorbească fluent franceza. Se oferă un salariu de 60.000 de dolari pe an. Cei care doresc să aplice trebuie să aibă experienţă în lucrul cu clienţii, dar şi cunoştinţe solide în domeniul calculatoarelor. Mai multe detalii despre acest loc de muncă găsiţi AICI.

Responsabil de magazin. Sunt scoase la concurs trei locuri de muncă. Se caută persoane cu spirit comercial, cunoscătoare de limba franceză, cu experienţă în formarea şi coordonarea de echipe. Candidaţii trebuie să aibă permis auto categoria B. Mai multe detalii despre acest loc de muncă găsiţi AICI.

Responsabil de proiect comercial. Candidaţii trebuie să aibă o experienţă de minimum 2-3 ani în management de echipă. De asemenea, trebuie să vorbească limba franceză şi să deţină permis de conducere categoria B. Se oferă cazare, transport, maşină, laptop şi telefon de serviciu. Mai multe detalii despre acest loc de muncă găsiţi AICI.

Frezor tâmplărie aluminiu în Franţa. Se oferă un salariu de 1.000-1.500 de euro pe lună, unui candidat cu 3-4 ani experienţă pe un post similar (de preferat în domeniul tâmplăriei în aluminiu). Mai multe detalii despre acest loc de muncă găsiţi AICI.

Electricieni şi montatori de panouri fotovoltaice. Se oferă contract pe şase luni cu posibilitate de prelungire, cazare şi transport dus-întors. Electricienii trebuie să aibă diplomă de calificare şi experienţă în conectarea panouri. Montatorii trebuie să aibă experienţă şi să fie apţi pentru lucrul la înălţime. Pentru ambele joburi, candidaţii trebuie să fie posesori de permis de conducere categoria B. Mai multe detalii despre acest loc de muncă găsiţi AICI.

Personal pentru spălătorie. Sunt scoase la concurs zece locuri de muncă. Candidaţii acceptaţi vor lucra într-un sat de vacanţă din Coasta de Azur, Franţa. Se oferă 1000-1500 de euro pe lună. Mai multe detalii despre acest loc de muncă găsiţi AICI.

Chelneriţă. Este căutată o chelneriţă care urmează să lucreze într-o hotel de trei stele din Alpii francezi. Mai multe detalii despre acest loc de muncă găsiţi AICI.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte articole cu oferte de locuri de muncă:

Locuri de muncă în UE. Joburi pentru şoferi de camion, dar şi pentru cei care au doar „B”-ul

Locuri de muncă în străinătate, pentru necalificați

Locuri de muncă pentru români, în Anglia

Locuri de muncă pentru români în Danemarca

Locuri de muncă pentru români în Suedia

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.