Locuri de muncă în UE. Joburi pentru şoferi de camion, dar şi pentru cei care au doar „B”-ul

Şoferii cu experiență au parte, în această perioadă, de peste 200 de oferte de job în străinătate. Majoritatea ofertelor vin din Germania.

Important! Pentru a aplica la unul sau mai multe dintre joburile de mai jos trebuie să creați un CV aici.

Toate ofertele disponibile pentru şoferi pot fi consultate AICI.

Locuri de muncă pentru şoferi în UE – Germania

Cei mai căutaţi sunt şoferii de camion, însă o firmă din Germania acceptă şi şoferi curieri, deţinători de permis categoria B. Salariul trece de 1500 de euro. Pentru a aplica la acest job, navigaţi la acest link.

Tot şoferi posesori de categoria B caută şi o altă firmă. Jobul scos la concurs este cel de şofer pe microbuz pentru transport intracomunitar. Doritorii pot aplica aici.

O firmă din Germania oferă salarii nete care încep de la 1800 de euro pentru şoferi posesori de permis categoria C şi de atestat ADR. Candidaţii trebuie să accepte să se mute în Germania. Sunt scoase la concurs 30 de joburi. Pentru a afla mai multe despre acest loc de muncă şi pentru a aplica, intră aici.

Tot o firmă din Germania caută şase şoferi pentru postul de şofer profesionist pentru transport de marfă. Candidaţii trebuie să aibă permis de conducere categoria C şi atestat de transport marfă. Mai multe despre acest loc de muncă, aici.

Un angajator caută şofer de tractor pentru lucru în Germania. Sunt scoase la concurs 2 joburi, pentru cei cu cunoştinţe foarte bune de conducere a tractorului cu remorcă. Salariul iniţial este de 9 euro pe oră. Cei interesaţi de acest job agricol pot aplica aici.

Locuri de muncă pentru şoferi în UE – alte oferte

O firmă din Spania caută şofer profesionist BE + CE pentru transport internaţional (Spania-Belgia-Germania-Olanda-Anglia), cu experienţă în transport cu camioane frigorifice. Doritorii pot aplica la acest link.

O firmă de transport caută 6 şoferi, iar cei care vorbesc italiana la un nivel mediu au un mare avantaj la angajare. Candidaţii trebuie să aibă o experienţă de cel puţin trei ani ca şoferi pe autocamion. Mai multe detalii despre job pot fi consultate aici.

O firmă de recrutare caută şoferi profesionişti, cu categoria C+E, pentru a conduce TIR-uri pe teritoriul Marii Britanii. Salarizarea începe de la 11 lire/oră. Cei atraşi de acest job pot aplica aici.

O firmă românească caută şoferi care au permis de conducere categoria E, pentru a lucra în străinătate. Contractul e pe o perioadă nedeterminată. Sunt scoase la concurs 20 de joburi, iar perioada de selecţie durează până pe 29 martie. Poţi aplica la acest job aici.

O firmă olandeză caută 10 şoferi cu experienţă, posesori de permis de conducere categoria C. Se oferă 1400 de euro pe lună şi transport gratuit în şi din Olanda. Doritorii pot aplica aici.

O altă firmă, cu peste trei ani de experienţă în transport şi distribuţie, caută 2 oameni pentru postul de şofer de autocamion. Salariatul va primi până la 9000 de lei lunar. Cei interesaţi pot aplica aici.

Alte oferte de muncă în străinătate:

Locuri de muncă în străinătate, pentru necalificați. Oferte în 2015

Locuri de muncă pentru români, în Anglia. TOP oferte în 2015

Locuri de muncă pentru români în Danemarca

Locuri de muncă pentru români în Suedia

output_Odsky7

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.