Locuri de muncă pentru femei şi bărbaţi, în Marea Britanie. Se caută bone şi şoferi cu categoria B

Am ales două joburi potrivite pentru cei care vor să lucreze din primăvara aceasta în Marea Britanie. 25 de posturi de şoferi şi 50 posturi de bonă sunt scoase la concurs de angajatori.

Şoferii aleşi vor lucra pe o firmă de taxi. Nu se cere experienţă anterioară în munca de taximetrist. Totuşi, cei care se înscriu trebuie să aibă cel puţin 21 de ani şi să posede permis de cel puţin doi ani. Angajatorul va sprijini candidatul pe tot parcursul procesului de licenţiere.

Poţi afla mai multe detalii şi te poţi înscrie la acest job AICI (click pe link pentru detalii).

Bonele selectate vor avea grijă de copiii din familiile-gazdă. Ele vor duce copiii la şcoală/grădiniţă şi se vor ocupa de hrănirea şi buna dispoziţie a micuţilor. Nu există limită de vârstă.

Se oferă cazare şi masă şi un salariu lunar net de 800 de euro. În plus, bona primeşte permis de rezidenţă pe perioadă nelimitată în Marea Britanie.

Contractul este pe 12 luni, cu posibilitate de prelungire.

Toate detaliile despre acest loc de muncă sunt explicate AICI (click pe link pentru detalii).

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața locurilor de muncă alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte oferte de locuri de muncă:

Job de vis pentru cupluri. Se lucrează într-o vilă dintr-o zonă superbă a Europei
Locuri de muncă în Canada. Contracte pe 2 ani, în agricultură
Locuri de muncă pentru români în Marea Britanie. Salarii și condiții avantajoase
Joburi în Germania pentru cupluri: 1.500 de euro, cazare și masă gratuite
Locuri de muncă în fabrici și depozite de fructe din Olanda și Anglia. Experiența nu e necesară

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.