Job de vis pentru cupluri. Se lucrează într-o vilă dintr-o zonă superbă a Europei

Cuplurile de români interesate de un loc de muncă în străinătate au ocazia de a lucra într-o vilă din sudul Franței.

Cuplul va efectua mai multe sarcini importante pentru a putea asigura buna funcționare a vilei: spălat, călcat, curățenia camerelor și a băilor, spălarea mașinilor, condus, grădinărit, asigurarea securității casei, ajutor în bucătărie, spălat perdele etc.

Jobul constă în îngrijirea vilei. Candidații ideali pentru această poziție trebuie să îndeplinească o serie de condiții.

AICI găsiți toate informațiile despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Ea va lucra ca menajeră și trebuie să aibă experiență în a curăța și a menține curată o casă. Trebuie să știe să spele și să calce lenjerie, să știe să spele geamurile, să fie capabilă să pună și să strângă masa. De asemenea, trebuie să se descurce în bucătărie și să cunoască la nivel conversațional o limbă străină (engleza, franceza sau italiana).

El trebuie să știe să conducă o mașină și să fie capabil să o îngrijească. Persoana ar trebui să fie familiarizată cu problemele de securitate ale unei proprietăți, să poată să îngrijească și spațiile verzi din jurul casei și să cunoască la nivel conversațional o limbă străină (engleza, franceza sau italiana).

Joburile sunt full time, iar angajații trebuie să fie politicoși și respectuoși față de angajatori.

AICI găsiți toate informațiile despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața locurilor de muncă alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte oferte de locuri de muncă:

Locuri de muncă în Canada. Contracte pe 2 ani, în agricultură
Locuri de muncă pentru români în Marea Britanie. Salarii și condiții foarte avantajoase
Joburi în Germania pentru cupluri: 1.500 de euro, cazare și masă gratuite
Locuri de muncă în fabrici și depozite de fructe din Olanda și Anglia. Experiența nu e necesară

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.