Joburi în Germania pentru cupluri: 1.500 de euro, cazare și masă gratuite

O agenție de recrutare de forță de muncă din Germania caută personal pentru locuri de muncă în domeniul gastronomic: bucătari, ajutor de bucătari, ajutor în bucătărie, chelneri, cameriste, barmani, ospătari, în restaurante, pizzerii și gelaterii.

Se oferă cazare și masă gratuite, asigurare la locul de muncă, salariu între 1000 și 1.500 de euro pe lună și contract de muncă pe perioadă nedeterminată sau determinată.

Mai multe detalii găsiți LA ACEST LINK.

De asemenea, sunt locuri de muncă și pentru cei care vor să lucreze în construcții. „Toți angajații primesc un contract german de muncă cu toate beneficiile sociale și accesul la îngrijire medicală în Germania”, promite firma de recrutare.

Se caută: electricieni (de șantier sau industriali) – salariu de la 1.600 de euro net + cazare; instalatori – de la 1600 EUR net + cazare; mecanici auto și înlocuit anvelope – de la 1500 EUR + cazare; stivuitoristi – de la 1200 EUR net + cazare.

De asemenea, se mai caută: mecanici utilaje – de la 1800 EUR net + cazare; muncitori necalificati – de la 1000 EUR + cazare; operatori CNC – de la 1500 EUR net + cazare; programatori CNC – de la 1800 EUR net + cazare; tamplari – de la 1500 EUR net + cazare; dulgheri – de la 1400 EUR net + cazare; soferi pe tir – pana la 1800 EUR + cazare.

Mai multe detalii găsiți LA ACEST LINK.

 

Recomandările editorilor GreatNews: