Locuri de muncă în fabrici și depozite de fructe din Olanda și Anglia. Experiența nu e necesară

Românii interesați de locuri de muncă în depozite sau în agricultură au la dispoziție zeci de joburi scoase la concurs în acestă perioadă de angajatori din Olanda, Marea Britanie și Cehia.

Olanda. O companie caută 15 femei care să lucreze într-o fabrică de sortat și de ambalat legume din Olanda. Cunoașterea limbii engleze nu este obligatorie, însă reprezintă un avantaj.

Angajatele benefciază de cazare și de asigurare de sănătate. Joburile sunt full time și sunt disponibile și pentru persoane necalificate. Plata este de 5,75 euro pe oră, adică 920 de euro pe lună.

AICI găsiți mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Marea Britanie. O agenție de recrutare a forței de muncă caută mai mulți muncitori care că lucreze în domeniul agricol, pe câmp sau în depozit (narcise, căpșune, salată, fructe moi, broccoli, mere, dovlecei, zmeură, mure).

Locurile de muncă sunt disponibile și pentru necalificați. Programul de muncă variază în funcție de condițiile meteo și de cerințele clienților, iar contractele se încheie direct cu angajatorul, înainte de plecarea în Marea Britanie.

Salarizarea se face la normă sau la oră (8,5 euro pe oră), ajungând așadar la un salariu de 1.360 de euro pe lună.

AICI găsiți mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Cehia. O companie de recrutare de personal caută 50 de femei care să lucreze în Cehia în depozite și hale de ambalat fructe și legume. Candidatele trebuie să fie persoane serioase, muncitoare, harnice, fără cazier judiciar.

Muncitoarele vor avea de sortat și de ambalat fructe și legume. Locurile de muncă sunt full time și sunt disponibile și pentru persoane necalificate.

AICI găsiți mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Dacă acest articol vi s-a părut util, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte oferte de locuri de muncă:

Locuri de muncă în străinătate, pentru femei şi bărbaţi. Salarii bune, cazare asigurată
Job-uri în Anglia. Infirmieri la domiciliu: salariu 1.800 de euro, cazare asigurată
Orange face angajări în mai multe centre din țară. Oferte și pentru studenți
Zeci de locuri de muncă în magazine din Marea Britanie. Salariile ajung la 1.500 euro pe lună