Locuri de muncă la Lidl, în toată țara. LISTA posturilor disponibile și salariile de la Lidl

Lanțul de magazine Lidl scoate la concurs sute de locuri de muncă, în mai multe orașe din țară.

Întreaga listă de joburi de la Lidl poate fi consultată AICI.

Locurile de muncă oferite sunt cele de: vânzător, lucrător depozit, șef magazin, asistent achiziții, analist achiziții, social media specialist, stivuitorist, responsabil expansiune, specialist vamal, șef departament depozit, șef grupă depozit, asistent gestionare stocuri, project manager.

Orașele în care Lidl face angajări sunt București, Cluj Napoca, Timișoara, Constanța, Sibiu, Bacău, Ploiești, Arad, Turnu Severin, Otopeni, Satu Mare, Chiajna, Mizil, Brăila, Buzău, Pitești, Iernut, Moldova Nouă, Caransebeș, Oțelu Roșu, Salonta, Voluntari, Deva, Oravița, Reșita, Orăștie, Bragadiru, Suceava, Dorohoi, Câmpulung Moldovenesc, Baia Mare, Fălticeni, Tulcea, Moinești, Gherla, Turda, Luduș, Pecica și Cugir.

Toate joburile din aceste orașe pot fi consultate AICI.

Ce salarii sunt la Lidl

Potrivit informațiilor de pe undelucram.ro, un casier la Lidl, angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de un an, câștigă 900 de lei net pe lună.

Salariile sunt mai mari însă în cazul angajaților cu experiență. Un vânzător casier angajat full time în Cluj, cu o experiență de 7 ani în domeniu, câștigă 1.900 de lei net lunar.

În anul 2013, un șef de magazin angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga 4.500 de lei net lunar.

În luna iunie, un reprezentant al Lidl a declarat pentru „Ziarul financiar” că un vânzător din orașele mici din România câștigă aproximativ 1.400 de lei net pe lună, iar un șef de magazin peste 4.000 de lei net pe lună.

„Noi am înţeles că o companie supravieţuieşte dacă angajaţii sunt bine pregătiţi şi fericiţi la locul de muncă, astfel încât să aibă toată atenţia îndreptată către ceea ce trebuie să facă. Ei nu au de ce să îşi facă griji pentru că nu intră salariul sau pentru că nu pot promova. Este timpul să investim în resurse umane şi vrem să impunem tendinţe în această direcţie“, a spus Ileana Ştefan, directorul de resurse umane al Lidl.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața muncii, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte oferte de locuri de muncă:

Locuri de muncă pentru șoferi în Germania, Anglia și Olanda. Salariile ajung la 4.900 de euro
Locuri de muncă pe vase de croazieră
Locuri de muncă în depozite din Marea Britanie, pentru necalificați. Salarii de peste 2.000 de euro
Ce salarii sunt la Carrefour, Kaufland, Billa, Cora și Auchan
Locuri de muncă în Marea Britanie. Se caută personal pentru îngrijirea bătrânilor
Locuri de muncă în Germania. Se caută zugravi, electricieni, tâmplari sau instalatori
Ce salarii sunt la Mega Image, Lidl, Profi și Penny

 

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.