Locuri de muncă la Lidl, în 2016. Ce salarii oferă germanii

Lanțul de magazine german Lidl face angajări în mai multe orașe din țară. Se caută, în primul rând, vânzători, șefi de tură și de magazin, dar și lucrători în depozit.

Toate locurile de muncă disponibile la Lidl sunt enumerate AICI (click pe link pentru detalii).

Orașele în care Lidl face angajări în această perioadă sunt: București, Iași, Constanța, Cluj Napoca, Galați, Buzău, Brașov, Orăștie, Tulcea, Satu Mare, Baia Marea, Bistrița, Mediaș, Lugoj, Iernut, Turnu Măgurele, Huși, Rădăuți, Odorheiu Secuiesc, Miercurea Ciuc, Dâmbovița, Slobozia, Toplița, Urziceni, Târgu Jiu, Fălticeni, Târgu Neamț, Piatra Neamț, Bârlad, Alba Iulia, Năvodari, Avrig, Sebeș, Otopeni, Voluntari, Chiajna.

Ce salarii sunt la Lidl

Potrivit informațiilor de pe undelucram.ro, un casier la Lidl, angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de un an, câștigă 900 de lei net pe lună.

Salariile sunt mai mari însă în cazul angajaților cu experiență. Un vânzător casier angajat full time în Cluj, cu o experiență de 7 ani în domeniu, câștigă 1.900 de lei net lunar.

În anul 2013, un șef de magazin angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga 4.500 de lei net lunar.

În luna iunie, un reprezentant al Lidl a declarat pentru „Ziarul financiar” că un vânzător din orașele mici din România câștigă aproximativ 1.400 de lei net pe lună, iar un șef de magazin peste 4.000 de lei net pe lună.

„Noi am înţeles că o companie supravieţuieşte dacă angajaţii sunt bine pregătiţi şi fericiţi la locul de muncă, astfel încât să aibă toată atenţia îndreptată către ceea ce trebuie să facă. Ei nu au de ce să îşi facă griji pentru că nu intră salariul sau pentru că nu pot promova. Este timpul să investim în resurse umane şi vrem să impunem tendinţe în această direcţie“, a spus Ileana Ştefan, directorul de resurse umane al Lidl.

Toate locurile de muncă disponibile la Lidl sunt enumerate AICI (click pe link pentru detalii).

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de locuri de muncă, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte oferte de locuri de muncă în străinătate:

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.