Locuri de muncă în agricultură, cu cazare asigurată. Într-un an, 2 oameni pot strânge bani de o casă

Un an de muncă peste hotare este de ajuns pentru ca două persoane să își vadă îndeplinit visul de a avea o casă numai a lor, în România. Mai ales când cazarea este asigurată de angajator.

O firmă caută 600 de femei pentru muncă în ferme de ciuperci din Irlanda, Scoția și Anglia și în sere de flori gerbera din Olanda. Nu se cer cunoștințe de limba engleză, candidatele trebuie să prezinte doar o adeverință medicală și un cazier judiciar.

Cazarea este asigurată de angajatori, în camere de două persoane, cu bucătărie complet utilată și grup sanitar. Salariul lunar ajunge la 1500 de euro.

Toate detaliile despre acest loc de muncă pot fi consultate AICI (click pe link pentru a afla mai multe detalii).

Bărbații pot candida pentru postul de muncitor în agricultură în Irlanda. Plecările sunt rapide și nu se percepe comision. Cei care au mai lucrat în ferme de animale și știu să conducă un tractor sunt avantajați.

Ca și în cazul joburilor de mai sus, cazarea este asigurată, iar angajatorul încheie contract de muncă și oferă un salariu atractiv.

Toate detaliile despre acest loc de muncă sunt AICI.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Locuri de muncă în Anglia. Se caută bone și se oferă cazare și masă

O companie aeriană angajează însoțitori de zbor. Ce calități se cer

Locuri de muncă în depozite din străinătate. Se acceptă și cupluri, salariile ajung la 2.000 de euro

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.