Locuri de muncă pentru bone, în străinătate. Cazarea și masa sunt asigurate, nu se percepe comision

Salariul pentru bone în străinătate nu este unul uriaș, însă este cu siguranță peste nivelul salarizării din România. Gratuitatea la cazare și masă trebuie și ele luate în calcul, fiind elementul-cheie pentru cei care vor să muncească în străinătate pentru a face economii.

Pentru Anglia se angajează 50 de bone și nu există limită de vârstă până la care puteți aplica. Cei aleși primesc permis de rezidență nelimitată în Marea Britanie, pensiune totală (cazare și masă) și un salariu minim de 800 de euro (în funcție de experiență, această remunerație poate crește).

Toate detaliile despre acest loc de muncă sunt AICI (click pe link pentru a te înscrie pentru acest job).

O familie de români din Suedia caută la rându-i bonă internă pentru îngrijirea și supravegherea a trei copii, cu vârste de 2,5 și 6 ani. Se oferă cazare și masă, salariu de 750 de euro net pe lună, două zboruri dus-întors România-Suedia în fiecare an, 4 săptămâni de concediu pe an.

Toate detaliile despre acest loc de muncă sunt explicate AICI.

Și o familie mixtă româno-portugheză caută bonă pentru cei doi copii, în vârstă de doi, respectiv trei ani și jumătate. Bona trebuie să vorbeacă fluent engleza, deoarece părinții nu vor ca bona să dialogheze cu copiii în limba română. Vârsta maximă a candidatelor este de 50 de ani. Bona va trăi împreună cu familia, în România și în străinătate.

Toate detaliile sunt explicate AICI.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața locurilor de muncă alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor greatnews.ro:

Locuri de muncă la Therme, paradisul termal deschis lângă București
Locuri de muncă în agricultură, cu cazare asigurată. Într-un an, 2 oameni pot strânge bani de o casă
Locuri de muncă în depozite din străinătate. Se acceptă și cupluri, salariile ajung la 2.000 de euro

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.