Locuri de muncă în Anglia. Se caută muncitori, ospătari, șoferi și personal pentru McDonald’s

Mai mulți angajatori britanici fac angajări în această perioadă, prilej pentru românii care își doresc să lucreze în străinătate să prindă un contract bine plătit. În acest articol, am făcut o selecție a ofertelor companiilor care angajează personal.

1. În data de 6 februarie, angajatorii de la Roadchef fac selecție de personal pentru locuri de muncă în Marea Britanie, la restaurante McDonald’s și Costa Cafe. Se angajează manageri și de tură și lucrători. Toate detaliile despre această selecție sunt AICI (click pe link pentru detalii).

2. Tot Roadchef caută ospătari, ospătărițe, bucătari, ajutor de bucătari, barmani, personal de menaj, asistenți sociali, măcelari, șoferi de tractor și personal de service auto. Se caută și muncitori în construcții. Toate detaliile despre aceste locuri de muncă sunt explicate AICI.

3. Dacă vrei să lucrezi în agricultură, te poți înscrie pentru un loc de muncă pe câmp sau în depozit (cules narcise, căpșuni, salată, broccoli, mere, recoltat dovlecei, zmeură, mure etc). Nivelul de salarizare și alte detalii sunt AICI.

4. Șoferii care vor un loc de muncă în Anglia pot concura pentru cele 5 posturi de șoferi pentru transport persoane. Ei trebuie să aibă permis de conducere categoria D sau D1. Candidatul ales va trebui sa parcurgă un traseu de circa 15 mile, cu opriri repetate, pentru preluarea personalului unei companii. Programul este de 40-50 de ore pe saptamana. Toate detaliile sunt explicate AICI.

5. Cei mai experimentați dintre șoferi pot concura și pentru cele 50 de posturi de șoferi de autobuz în Londra. Mai multe detalii găsiți AICI.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de locuri de muncă, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte oferte de locuri de muncă în străinătate:

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.