Locuri de muncă în străinătate, pentru femei şi bărbaţi. Salarii bune, cazare asigurată

Olandezii caută muncitori pentru refacerea clădirilor. Foto: pixabay.com

Cei care doresc să lucreze în străinătate în 2016 pot opta şi pentru aceste oferte din Marea Britanie şi Olanda. Britanicii angajează doamne şi domnişoare pentru îngrijirea vârstnicilor, iar olandezii – muncitori bărbaţi în construcţii.

Pentru lucru în Olanda se caută zidari şi betonişti. Candidaţii aleşi se vor ocupa de betonări şi de refacerea faţadelor clădirilor.

Locuinţa este asigurată pe întreaga durată a lucrărilor, iar salariul este de 8-10 euro / oră. Astfel, dacă lucraţi 8 ore pe zi timp de 23 de zile pe lună, puteţi primi între 1500 şi 1850 de euro.

Toate detaliile despre acest loc de muncă sunt explicate AICI.

Femeile care acceptă să lucreze în domeniul îngrijirii vârstnicilor sunt plătite cu 7,15 lire/oră, iar orele suplimentare sunt răsplătite cu 9,53 lire/oră. Sunt garantate 38 de ore de lucru pe săptămână.

Angajatorul plăteşte biletul de avion, iar asigurarea e asigurată contra cost, în camere utilate complet. Angajatelor li se oferă maşină de serviciu, combustibil pentru deplasări şi telefon mobil. Angajatorul plăteşte concediul de 28 de zile pe an.

Toate detaliile despre angajator, de la număr de telefon la datele companiei, pot fi consultate AICI.

Dacă acest articol vi s-a părut util, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte oferte de locuri de muncă:

Zeci de locuri de muncă în magazine din Marea Britanie. Salariile ajung la 1.500 euro pe lună
Locuri de muncă pentru șoferi. Oferte pentru începători și profesioniști, salariile ajung la 2000 de euro
Locuri de muncă în străinătate pentru necalificați, pe salarii de directori din România
Locuri de muncă în exoticul Dubai. Salarii de peste 1.500 de dolari, experiența nu e obligatorie

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.